Atenţie la achiziţiile de pe internet. O tânără din Bucureşti a dat 1.100 de lei pe trei cartofi

O tânără de 27 de ani din Bucureşti a luat o mare ţeapă după ce a comandat de pe un site de vânzări online o tabletă de ultima generaţie. După ce a achitat suma de 1.100 de lei, femeia a primit, în loc de mult visatul gadget, trei cartofi înfăşuraţi în hârtie.

RomaniaTV.net
26 mart. 2012, 20:02
Atenţie la achiziţiile de pe internet. O tânără din Bucureşti a dat 1.100 de lei pe trei cartofi

Ana Maria Boiceanu a dorit să cumpere o tabletă de ultima generaţie şi pentru a face economie, ea s-a gândit să caute o ofertă bună pe internet. Astfel, a intrat în legătură cu un tânăr din Vâlcea, scrie cancan.ro.

„Mi-a spus să îi trimit un avans de 107 lei în contul lui bancar, în semn de bună-credinţă, urmând ca după aceea să îmi expedieze prin poştă tableta pe care o doream. Am făcut întocmai, apoi respectivul mi-a spus că merge la poştă să-mi expedieze coletul”, a declarat femeia.

Femeia a avut parte de o mare surpriză după ce a achitat suma de 1.000 de lei la casieria oficiului poştal şi a intrat în posesia pachetului. În pachet se aflau trei cartofi înfăşuraţi în hârtie şi un CD.

Supărată, tânăra a luat toate facturile pe care le deţinea pentru această tranzacţie şi a mers la poliţie, unde a depus o plângere. Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz.