Atenţie la comportament. Tipuri de femei pe care bărbaţii le evită

Femeile sunt extraordinare, femeile sunt superbe şi unice. Unele sunt foarte încrezătoare, altele sunt puternice, unele sunt timide şi altele sunt nesigure. În fond, ce ar fi viaţă fără femei? Dar când vine vorba de bărbaţi şi de relaţii serioase, există anumite calităţi şi avantaje care sunt mai apreciate decât altele pe care bărbaţii încearcă să le evite. Iată câteva tipuri de femei care îi pun pe bărbaţi pe fugă.

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 20:47
Atenţie la comportament. Tipuri de femei pe care bărbaţii le evită

1. Vorbăreața

Ea nu se opreste niciodata din vorbit. Sta de vorba cu oricine sta sa o asculte sau se preface ca e interesat de orice. Ea nu este deloc un bun ascultator si ii oboseste pe barbati cu trancaneala continua.

 2. Materialista

Ea incearca mereu sa puna ghearele pe portofelul unui barbat. Ei nu ii pasa de compania lui, de discutiile elevate si telurile lui inalte si nu il iubeste pentru ceea ce este.

Citește și Adevăruri despre femei pe care niciun bărbat n-ar trebui să le uite

3. Atotcunoscătoarea

E o femeie inteligenta care vrea ca barbatii din viata ei sa o respecte pentru reusitele ei profesionale. Este dura si la job si in afara lui si nu accepta ca nimeni sa se comporte necorespunzator standardelor ei, mai ales barbatii. Ea a pierdut finetea si feminitatea de care barbatii sunt atrasi si astfel nu mai e nici unul interesat de ea.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO