Atenţie pe cine băgaţi în casă! Hoţii de locuinţe, falşi cumpărători de obiecte vechi

Se dădeau cumpărători de sticle sau televizoare vechi până când intrau în casă. Cinci hoţi care îşi alegeau victimele din rândul bătrânilor au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni după un flagrant şi o urmărire în trafic. De altfel, aceasta este o nouă metodă prin care bătrânii sunt înșelați.

RomaniaTV.net
13 oct. 2014, 05:54
Atenţie pe cine băgaţi în casă! Hoţii de locuinţe, falşi cumpărători de obiecte vechi

Un bărbat de 85 de ani din Bucureşti a reclamat la poliţie că două femei l-au abordat pentru a achiziţiona două televizoare. Ajunse în locuinţa bătrânului, femeile i-au furat 30.000 de lei. Poliţiştii au făcut o anchetă şi au descoperit că un grup format din cinci persoane acţionează pe raza Capitalei.

Potrivit România TV, patru femei şi un bărbat abordau persoanele în vârstă în pieţe şi lângă biserici pentru a-i convinge să vândă obiecte vechi din casă: electronice, electrocasnice, sticle şi borcane.

Ultima victimă a hoţilor a fost o femeie de 82 de ani din Capitală, abordată în Piaţa Unirii din Bucureşti, pentru achiziţia de borcane. La locuinţa bătrânei, trei femei au intrat în casă, iar cea de-a patra femeie şi bărbatul au rămas afară pentru a supraveghea zona.

După ce au plecat, bătrâna a constatat că-i lipsesc 1.200 de lei. Disperată a sunat la 112 şi imediat cei cinci indivizi au fost prinşi de poliţişti în trafic.