Atenţie, români! Carrefour retrage un produs de pe piaţă. Persoanale care l-au achiziţionat, rugaţi să îl returneze

Hypermarket-ul Carrefour a notificat Autoritatea pentru Protecţia Consumatorului cu privire la retragere de la vânzarea a unui produs care poate pune în pericol viaţa copiilor mici.  

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 07:54
Atenţie, români! Carrefour retrage un produs de pe piaţă. Persoanale care l-au achiziţionat, rugaţi să îl returneze

Este vorba despre o păpuşă bebe de 43 de centimetri, în cazul căruia a fost detectat un defect la rezistenţa seringii şi a ciocanului, vândute împreună cu păpusa. Conform anunţului ANPC, cele două accesori pot genera prezenţa unor elemente mici, detaşabile, care pot fi ingerate de cei mici.

Citeşte şi:Tragedie în parcarea unui Carrefour din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a fost împuşcat de un rival în dragoste

„Carrefour Romania SA a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor despre Retragerea voluntara pentru produsul Papusa Bebe 43 cm (Model: roz sau albastru / An colectie 2019, Cod EAN: 3614613457495), distribuitor Carrefour Romania, in cazul caruia a fost detectat un defect privind rezistenta seringii si a ciocanului, vandute impreună cu bebelusul, care poate genera prezenta unor elemente mici, detasabile, ce pot fi ingerate” , se arată în comunicatul ANPC.

Persoanele care au achiziţionat produsul, începând cu luna septembrie 2019 sunt rugaţi să nu mai folosească seringa şi ciocanul şi să le aducă însoţite cu restul accesoriilor, dacă este posibil, în magazinul din care l-au achiziţionat pentru a li se restitutui contravaloarea produsului.