Tragedie în parcarea unui Carrefour din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a fost împuşcat de un rival în dragoste

Un tânăr de 23 de ani a trecut prin momente cumplite, luni seara, după ce făcuse nişte cumpărături. Fostul iubit al partenerei sale l-a împuşcat, în urma unei dispute. Toată întâmplarea a avut loc în parcarea unui Carrefour din Iaşi.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 06:28
Tragedie în parcarea unui Carrefour din Iaşi. Un tânăr de 23 de ani a fost împuşcat de un rival în dragoste

Apelul la 112 a fost făcut de către o tânără care reclama faptul că actualul ei iubit a fost împușcat în față de către fostul prieten. Împușcăturile au avut loc în fața intrării unui Carrefour, în momentul în care cei doi iubiți au ieșit de la cumpărături și se deplasau către autoturismul lor.

Fostul și actualul au pornit o dispută, apoi s-au împins, ca în cele din urmă tânărul a scos un pistol cu bile și l-a împușcat de mai multe ori pe celălalt, scrie ziaruldeiaşi.ro.

Proiectilele au lovit victima în față și în abdomen, provocându-i acestuia o sângerare puternică. Tânărul a refuzat transportul la spital cu ambulanta sosită la locul intervenției.

Agresorul este căutat de organele de poliţie, care au deschis un dosar penal.

Interlopul din Iaşi care şi-a împuşcat rivalul a fost prins şi arestat

Agresorul care a împuşcat un bărbat într-un cartier ieşean a fost prins, fiind vorba chiar despre cuscrul victimei, cei doi intrând în conflict în urma divorţului copiilor lor.

Poliţiştii ieşeni l-au identificat pe agresorul bărbatului împuşcat în urmă cu două zile în cartierul ieşean Păcureţ, acesta fiind chiar cuscrul victimei. Cei doi se aflau în conflict în urma divorţului copiilor lor, acţiunea fiind încă pe rolul instanţei.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor, urmând a fi dus în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă. (Citeşte AICI mai multe detalii)