Atenție, șoferi! Taxa de pod de la Fetești redevine obligatorie din această noapte

Taxa pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti - Cernavodă redevine obligatorie din această noapte. Neachitarea ei atrage după sine amendarea șoferilor.

13 iul. 2023, 09:38
Atenție, șoferi! Taxa de pod de la Fetești redevine obligatorie din această noapte

Taxa pentru tranzitarea podului de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie din această noapte, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

”Începând de vineri, 14.07.2023, ora 00:00, achitarea peajului pentru tranzitarea podurilor dunărene de la Feteşti – Cernavodă redevine obligatorie pentru participanţii la trafic”, a transmis CNAIR.

Citește și: Harta camerelor fixe pentru rovinietă 2023 pentru toate județele. Cât te costă amenda „Big Brother” vs preţ rovinetă

Compania Națională de Drumuri reaminteşte conducătorilor auto că tariful de trecere pentru utilizarea podurilor între Feteşti şi Cernavodă poate fi achitat fie prin intermediul aplicaţiei eTarife (destinată telefoanelor mobile), fie la distribuitorii autorizaţi să încaseze taxa, ori prin SMS la numărul 7577.

Citește și: Un șofer a fost amendat pentru că nu avea o rovinietă valabilă, chiar dacă mașina era transportată pe platformă

De asemenea, taxa poate fi achitată la trecerea prin staţia de taxare, pe benzile special marcate.

În cazul în care nu a fost făcută plata anticipată iar trecerea s-a efectuat pe benzile pentru cei care deja au achitat taxa de pod, aceasta poate fi achitată ulterior trecerii printr-unul din canalele puse la dispoziţie, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii.