Atenție, șoferi! Trafic restricționat în Pasajul Unirii până pe 8 decembrie

Circulația rutieră va fi restricționată, pe timpul nopții, în Pasajul Unirii. Șoferii nu vor avea voie să circule între orele 23:00 și 05:00, până în data de 8 decembrie. "Se montează 40 de ventilatoare și peste 100 de stingătoare", a anunțat Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă.

21 nov. 2022, 23:33
Atenție, șoferi! Trafic restricționat în Pasajul Unirii până pe 8 decembrie

Circulație restricționată în Pasajul Unirii, până la începutul lunii decembrie!

„Începând din această seară și până pe 08 decembrie a.c., circulația rutieră va fi restricționată, pe timpul nopții, în Pasajul Unirii. Astfel, în intervalul 23:00 – 05.00, șoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă, care vor dirija circulația în funcție de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Mai exact, constructorii vor monta ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN, care vor definitiva astfel sistemul de ventilație/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță din vara acestui an.

Mai mult, până pe 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare ce vor putea fi acționate, în cazul în care situația o va impune și, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie ( cabluri electrice, panouri metalice de pe pereții interiori și de pe tavan).

Aceste lucrări se vor realiza pe timpul nopții, tocmai pentru a afecta cât mai puțin traficul rutier din zonă”, potrivit comunicatului de presă transmis de reprezentanții Primăriei Sectorului 4.

Cel mai mare pasaj subteran din București, cel din Piața Unirii, a fost blocat în dimineaţa zilei de 18 octombrie, după ce o mașină a luat foc în mers.

Fumul gros a crea panică și a cuprins pasajul, oamenii s-au speriat și și-au abandonat autoturismele, traficul fiind paralizat mai bine de două ore.

Incidentul din pasajul Unirii din București a fost surprins de una din camerele de supraveghere din zonă. În autoturism se aflau doi adulți și un copil.

Citiți și: Momentul în care mașina unde se aflau doi adulți și un copil a luat foc, în Pasajul Unirii – VIDEO

Amenzi uriașe pentru șoferii care nu au acest lucru în mașină. E vital în situații precum incendiul din Pasajul Unirii