Aterizare de urgenţă a unui avion pe aeroportul din Otopeni. Unui pasager i s-a făcut rău. Echipele de salvare au intervenit

Un avion care opera, duminică, zborul Turkish Airlines pe ruta Istanbul - Gothenburg a efectuat o aterizare de urgenţă la Bucureşti. Unui pasager i s-a făcut rău.

03 oct. 2021, 12:06
Aterizare de urgenţă a unui avion pe aeroportul din Otopeni. Unui pasager i s-a făcut rău. Echipele de salvare au intervenit

Un avion care opera zborul Turkish Airlines pe ruta Istanbul – Gothenburg a efectuat o aterizare de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Piloţii avionului a cerut să aterizeze la Bucureşti din cauza unei urgenţe medicale.

Reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB) au precizat că pasagerul a fost stabilizat, fiind preluat de ambulanţa aeroportului.

Citeşte şi: Avion oprit la sol, în Suceava. Cum s-a răzbunat un pasager fără certificat verde, căruia i-a fost refuzată îmbarcarea!

”Astfel de situaţii apar, în medie, la 3-4 zile. Aeronava nu mai este pe pistă, ci pe o poziţie de parcare. Pasagerii sunt încă la bord – aceştia nu sunt debarcaţi în astfel de situaţii cu exceptia – la cerere – a rudelor / însoţitorilor pacientului”, au precizat reprezentanţii CNAB.

Citeşte şi: Aterizare forțată în Scoția pentru naționala de fotbal a Germaniei. Piloţii avionului au declarat stare de urgenţă la bord