Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, la DNA: Am fost chemat în calitate de martor în dosarul Bogdan Olteanu

Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, s-a prezentat miercuri la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu.

10 aug. 2016, 09:52
Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, la DNA: Am fost chemat în calitate de martor în dosarul Bogdan Olteanu

Attila Korodi, fost ministru al Mediului în perioada în care Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Rezervației Delta Dunării, a declarat că a fost chemat miercuri la DNA în calitate de martor, în dosarul în care viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență.

Attila Korodi nu a dorit să ofere detalii despre motivul pentru care a datdeclarații la DNA, dar a recunoscut, totuși, că a explicat procurorului care era procedura de numire a guvernatorului, în perioada în care el a fost ministru.

„Am fost chemat în calitate de martor, am fost întrebat de perioada respectivă. (…) Eu am declarat în fața procurorului ce trebuie să știe din punctul meu de vedere și atât. (…) Ideea este că era o procedură în care ministrul obligatoriu trebuie să facă o propunere și am explicat cum e procedura în toată povestea aceasta”, a declarat Attila Korodi, citat de Agerpres.

Citeşte şi: Bogdan Olteanu, audiat la DNA


loading...