Au apărut filmele şi serialele de Crăciun. Iată cele mai noi producţii pe care le poţi urmări chiar din noiembrie

Mai e doar o lună până la Crăciun, iar Netflix a pregătit deja o serie de filme şi seriale care să ne facă perioada sărbătorilor mai frumoasă.

04 nov. 2021, 10:20
Au apărut filmele şi serialele de Crăciun. Iată cele mai noi producţii pe care le poţi urmări chiar din noiembrie

Încă din luna noiembrie puteţi viziona pe Netflix cele mai noi producţii originale de Crăciun.

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu peste 214 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

Iată cele mai noi filme şi seriale Netflix de Crăciun:

De pe 1 noiembrie

The Claus Family

Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

De pe 5 noiembrie

Love Hard

După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

De pe 6 noiembrie

Father Christmas Is Back

Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

De pe 17 noiembrie

Christmas Flow (serial)

Titlu localizat: Ritmul Crăciunului

O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

18 noiembrie

The Princess Switch 3: Romancing the Star

O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

Citeşte şi NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar luna aceasta. Narcos: Mexico revine cu sezonul 3!

19 noiembrie

Blown Away: Christmas – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Suflă sticla cât e caldă: Ediție de Crăciun

Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

24 noiembrie

A Boy Called Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un băiat numit Crăciun

Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

26 noiembrie

A Castle For Christmas – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Un castel de Crăciun

O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

28 noiembrie

Elves – SERIAL NETFLIX

Titlu localizat: Insula elfilor malefici

Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

Citiţi şi Documentare de pe Netflix pe care să nu le ratăm