NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar luna aceasta. Narcos: Mexico revine cu sezonul 3!

Luna noiembrie vine cu veşti extraordinare de la Netflix! Zeci de lansări de filme şi seriale noi, atât producţii originale Netflix, cât şi licenţiate.

03 nov. 2021, 09:20
NETFLIX noiembrie 2021. Ce seriale noi apar luna aceasta. Narcos: Mexico revine cu sezonul 3!

Serialele lunii noiembrie pe Netflix

Luna noiembrie vine cu veşti extraordinare! Zeci de lansări de filme şi seriale noi, atât producţii originale Netflix, cât şi licenţiate.

Narcos: Mexico. Sezon 3

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii serialului Narcos. În noiembrie pot urmări sezonul 3 al producţiei – fenomen regizată de Andrés Baiz, Amat Escalante şi scrisă de Carlo Bernard. O nouă generație de lideri de cartel luptă pentru putere, jurnaliștii vânează adevărul, iar agenții guvernamentali acționează la limita dintre dreptate și corupție.

5 noiembrie 2021

Arcane

Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime în timp ce noile invenții alimentează o posibilă revoluție. În Piltover, Hextech democratizează magia, în Zaun, un medicament transformă oamenii în monștri. Arcane îi aduce la viață pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends.

Arcane explorează echilibrul delicat dintre înstăritul oraș Piltover și lumea sordidă din Zaun. Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime atunci când, în Piltover, este creat hextech, o tehnică ce permite oricui să controleze energia magică, iar în Zaun este creat un nou medicament, numit Sclipire, care transformă oamenii în monștri. Rivalitatea dintre cele două orașe dezbină familii și prieteni, Arcane aducând la viață relațiile care îi definesc pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends, printre care Vi, Jinx, Caitlyn, Jayce și Viktor. Bazat pe universul din spatele jocului League of Legends, acest serial animat explorează o lume complexă, cu decizii care țin de morală, animație uluitoare și povești pline de suspans.

Big Mouth: Sezon 5

Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

Glória

Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

The Club

În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

 

The Unlikely Murderer

Serialul ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

11 noiembrie 2021

Love Never Lies

Șase cupluri se supun unui detector de minciuni cu scanare oculară în acest reality-show unde minciuna costă, iar adevărul și încrederea aduc un premiu atractiv în bani.

Lies and Deceit

O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

17 noiembrie 2021

Riverdale: Sezon 6

Această dramă întunecată cu adolescenți revine cu al șaselea sezon luna aceasta, cu episoade săptămânale.

Tear Along the Dotted Line

În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

The Queen of Flow: Sezon 2

La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

19 noiembrie 2021

Cowboy Bebop

Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

Hellbound

Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

Reflection of You

Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

23 noiembrie 2021

Masters of the Universe: Revelation: Part 2

O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

24 noiembrie 2021

True Story

O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

25 noiembrie 2021

F is for Family: Season 5

Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

26 noiembrie 2021

Light the Night

În cartierul roșu din Taipeiul anilor ‘80, mama-san Rose și animatoarele dintr-un club de noapte popular se confruntă cu iubiri și necazuri.

28 noiembrie 2021

Elves

Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

În curând

Decoupled

Un scriitor mizantrop și soția lui, fondatoare a unei companii, se împart între divorțul iminent și absurditățile și bizareriile din cercul lor de oameni înstăriți.

Citiţi şi Documentare de pe Netflix pe care să nu le ratăm

Citiţi şi Top 10 cele mai urmărite filme și seriale de pe Netflix în acest moment