Au apărut noile modele de la Samsung. Cât costă Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra

Au apărut noile modele de la Samsung. Samsung a lansat oficial, în 9 februarie, noile telefoane din seria Galaxy S22, la doar o lună după ce lansarea Galaxy S21 FE. Este vorba despre Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra.

09 feb. 2022, 20:00
Au apărut noile modele de la Samsung. Cât costă Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra
Au apărut noile modele de la Samsung

Au apărut noile modele de la Samsung. Galaxy S22 și S22+ prezintă, în sfârșit, un design premium cu adevărat high-end, susțin cei de la CNN, citaţi de Stirileprotv.ro.

Samsung a renunțat la spatele din policarbonat cu aspect mai ieftin și a ales un design din aluminiu și sticlă. S22 și S22+ vor avea o denivelare potrivită pe spate, spre deosebire de Samsung S21.

De asemenea, aceste modele nu au suport pentru ”S Pen”, ci doar Samsung S22 Ultra.

Partea de jos a dispozitivului are un slot pentru card SIM, un difuzor și un port USB-C, în timp ce în partea dreaptă veți găsi un buton de pornire/repaus și unul de volum.

Citeşte şi: Carrefour va vinde telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online după încheierea unui parteneriat cu Recommerce Group

Au apărut noile modele de la Samsung

22 și S22+ s-au simțit grozav în mâinile noastre și au cu siguranță o dimensiune mai prietenoasă pentru cei cu mâini mai mici, mai potrivite pentru buzunar. Ne-a plăcut în special designul plat al ecranelor de 6,1 inchi (pe S22) și 6,6 inchi (pe S22+) și că nu s-au înclinat pe laterale.

Acest lucru dă o senzație de uniform și permite mai puțin alunecarea telefonului din mână. Indiferent de dimensiunea ecranului, veți obține și acel afișaj vibrant și clar. Da, Samsung folosește același afișaj Dynamic AMOLED 2X pe S22 și S22+ ca pe Ultra.

De asemenea, este alimentat de același chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 cu 8 GB de RAM. S22 și S22+ rulează Android 12 din cutie cu cea mai recentă interfață Samsung. Ambele dispozitive au răspuns rapid în timpul expunerii noastre și au oferit o experiență fluidă.

Dar vestea bună aici este că ambele (plus S22 Ultra) vor primi garantat patru actualizări Android, ceea ce aduce o valoare ridicată. Chiar și așa, este în spatele suportului Google pentru software-ul de la Pixel”, explică reprezentanţii Samsung.

Samsung promite o viață întreagă a bateriei pe S22 și S22+ și ambele dispozitive acceptă încărcare cu fir sau fără fir, cu o baterie de 3.700 mAh la S22 și 4.500 mAh la S22+.

S22 și S22+ au aceeași configurație a camerei, iar Samsung a crescut dimensiunea senzorului, îmbunătățind software-ul și rămânând în mare parte cu același număr de megapixeli. Zoomul spațial de 30x a mai dat rateuri în timpul testării noastre, dar, în general, oferă o fotografie clară la 10x.

Samsung Galaxy S22:

– culori: Phantom Black, Phantom White, Verde sau Pink Gold:
– opțiuni de stocare: 128 GB sau 256 GB, alături de 8 GB RAM
– preț: de la 799 USD pe site-ul Samsung

Galaxy S22+ (Plus):

– culori: Phantom Black, Phantom White, Verde sau Pink Gold
– opțiuni de stocare: 128 GB sau 256 GB, alături de 8 GB RAM
– preț: De la 999 USD direct de la Samsung