Au apărut primele imagini cu Elon Musk la petrecerea de Halloween. Ce costum a ales să poarte fondatorul Tesla

Misterul a luat sfârșit! Elon Musk a publicat primele imagini de la adevărata petrecerea de Halloween la care a participat. Fondatorul Tesla a ales să petreacă această sărbătoare alături de mama sa.

01 nov. 2022, 10:31
Au apărut primele imagini cu Elon Musk la petrecerea de Halloween. Ce costum a ales să poarte fondatorul Tesla

Timp de mai multe zile presa de la noi a vuit despre așa-zisă venire a lui Elon Musk în România și despre super-petrecerea sa de Halloween, de la Castelul Bran. Însă până acum, nu a apărut nicio imagine care să susțină aceste informații.

Citește și Dana Budeanu ridiculizează informaţiile conform cărora Elon Musk se află în România: „Pleacă mâine, să nu prindă bară la bară la Comarnic”

Cel care a făcut lumină în acest caz este chiar Elon Musk care a postat marți, pe pagina lui de Twitter, primele fotografii de la adevărata petrecere de Halloween la care a luat parte alături de mama sa.

În imagini, milionarul apare într-un costum de super-erou alături de mama sa care a ales să poarte un costum foarte îndrăzneț.

„Halloween-ul cu mama”, a scris Elon Musk în dreptul fotografiei, care în câteva ore a strâns  din partea internauților peste 300.000 de like-uri și peste 12.000 de comentarii.

Pentru cei care încă mai cred că Elon Musk a petrecut Halloween-ul la Bran, ei bine este foarte important de menționat faptul că miliardarul nici măcar nu a părăsit SUA în ultimele zile, dovadă sunt ultimele postări ale fondatorului Tesla.

După imaginea în care apare alături de mama sa, miliardarul a postat pe Twitter încă o poză realizată în timp ce se dădea jos din mașina lui.  Musk apare în fotografia respectivă cu același costum de super-erou ca și în poza precedentă.  Presa SUA susține că Elon Musk ar fi petrecut Hallowen-ul în New York și nicidecum la Bran.

Citește și Gigi Becali știe ce s-a întâmplat la Bran, la petrecerea lui Elon Musk: „Stăpânul lor e Satan. Mi-e frică și mie!” | EXCLUSIV