Au dat lovitura! Laura își închiriază soțul cu 200 de lei pe oră pentru a le fi de ajutor femeilor singure. Veniturile familiei au crescut considerabil, iar bărbatul și-a dat demisia de la vechiul job

O femeie a decis să mărească veniturile familiei printr-o metodă neobișnuită: își închiriază soțul pentru suma de 40 de lire.

04 nov. 2022, 12:00
Au dat lovitura! Laura își închiriază soțul cu 200 de lei pe oră pentru a le fi de ajutor femeilor singure. Veniturile familiei au crescut considerabil, iar bărbatul și-a dat demisia de la vechiul job

Afacerea femeii care își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, adică aproximativ 200 de lei, a început să fie una chiar de succes. Anunțul ei adresează în principal femeilor care au nevoie de ajutor prin casă.

Laura Young are 38 de ani și trei copii, iar cheltuielile familiei sunt foarte mari. Astfel, i-a venit această idee uluitoare după ce a ascultat un podcast. Știind care sunt abilitățile soțului ei, i-a oferit serviciile prin intermediul platformelor sociale. I-a făcut reclamă pe Facebook, Instagram și alte rețele și în acest fel a ajuns la multă lue cu anunțul ei.

Acum, agenda domnului Young a ajuns să fie plină în fiecare zi până la sfârșitul lunii. De asemenea, și veniturile familiei au crescut considerabil.

El poate ajuta pe oricine îl solicită să asambleze sau să mute mobilă, să monteze televizoare, să pună perdele, tapet, parchet și să ajute la activitățile gospodărești. Oricine îi poate cere ajutorul, mai ales femeile singure care nu se pot descurca cu toate aceste activități.

Citește și Sărăcia a împins-o pe o tânără mamă de 20 de ani să-și abandoneze cei doi copii. Povestea tristă a familiei destrămate

„Nu m-am aşteptat niciodată ca afacerea să crească atât de rapid. A trebuit să începem să refuzăm cereri şi să ne reducem orele de lucru, aşa că acum îl închiriez de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00”, a dezvăluit Laura pentru Mirror.

James a renunțat la job-ul lui de bază dintr-un depozit ca să poată răspunde la toate solicitările venite și pentru a avea, de asemenea, grijă de cei trei copii ai săi, alături de soție. Doi dintre copiii lor suferă de autism, iar în urmă cu patru ani și James a aflat că este diagnosticat.

„Este foarte bun la construit lucruri şi nu respectă instrucţiunile. Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete”, a spus Laura.

Bărbatul nu prestează și servicii electrice sau sanitare. Cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră. La finalul zilei, James câștigă 250 de lire sterline pe zi, adică 1.404 lei.

Citește și Gestul impresionant al patronului unui supermarket, după ce a prins-o pe o pensionară că furase o pâine și un parizer: „Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut”