Gestul impresionant al patronului unui supermarket, după ce a prins-o pe o pensionară că furase o pâine și un parizer: „Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut”

O pensionară din Italia, în vârstă de 82 de ani, a fost prinsă la furat într-un supermarket.

04 nov. 2022, 10:31
Gestul impresionant al patronului unui supermarket, după ce a prins-o pe o pensionară că furase o pâine și un parizer: „Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut”

Împinsă de la spate de lipsa de posibilități financiare, bătrâna a intrat în supermarket, iar într-un moment de neatenție al angajaților a furat o pâine și un parizer.

Cu toate acestea, bătrâna a fost prinsă. A avut parte apoi de o întâmplare pe care nu o va putea uita vreodată.

Chiar în momentul în care se pregătea să iasă din supermarket, angajații au oprit-o și l-au chemat pe patron. Nefiind deloc de acord cu genul acesta de practici, patronul a vrut să cheme poliția ca să rezolve această situație.

Bătrâna l-a implorat să nu facă acest lucru fiindcă nu dorea ca nepoții să afle de incident. Emoționat de povestea ei de viață și de sacrificile pe care e nevoită să le facă pentru a avea grijă de propria familie, patronul a decis nu numai să o lase să plece, ci să-i dea și produsele pe care încerca să le fure. Femeia i-a mărturisit că pensia primită lunar e foarte mică și nu reușește să-și asigure traiul de zi cu zi, mai ales că facturile uriașe din ultima perioadă au fost uriașe.

Citește și O femeie din Bacău s-a dat drept pensionară şi a păcălit trei bănci să-i dea credit peste 10.000 de euro

„Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel. Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar, în fața dificultăților oamenilor nu pot să-mi întorc privirea. Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic”, a explicat patronul supermarketului.

Citește și Pensionară jefuită în lift după ce scosese bani de la bancă. Cele două femei care i-au furat banii sunt recidiviste