Au furat acumulatorii de la camionul primăriei ca să facă rost de bani pentru păcănele

Doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa au fost reţinuţi joi după ce au furat acumulatorii de la camionul Primăriei din Dragomireşti ca să facă rost de bani pentru păcănele. Hoţii nu au observat, însă, că sunt filmaţi de camerele video ale instituţiei.

RomaniaTV.net
08 dec. 2011, 17:49
Au furat acumulatorii de la camionul primăriei ca să facă rost de bani pentru păcănele

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au fost sesizaţi că persoane necunoscute au furat doi acumulatori de la un camion parcat în apropierea primăriei.

Poliţiştii i-au identificat pe autori, fiind vorba despre doi bărbaţi de 26 şi 30 de ani, ambii din comuna Măneşti. S-a stabilit că aceştia au furat cei doi acumulatori pe care ulterior i-a vândut cu 100 de lei fiecare. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.

Hoţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere, pe care se putea observa cum cei doi bărbaţi coboară dintr-o maşină chiar lângă camionul Primăriei Dragomireşti, desfac acumulatorii şi pleacă, potrivit Mediafax.

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi de poliţişti după ce au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, suspecţii declarând oamenilor legii că au vândut cei doi acumulatori pentru a face rost de bani pentru păcănele.

Cei doi au fost duşi în arestul IPJ Dâmboviţa, urmând să fie prezentaţi, vineri, magistratilor cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.