Dieta lui Erling Haaland. Atacantul de la Manchester City este o adevărată bestie: „Mănâncă precum un urs”

Au ieşit la iveală secretele lui Erling Haaland. Atacantul de la Manchester City este o adevărată bestie, în acest sezon a marcat deja de 22 de ori, iar fizicul lui impunător (1,95m și 90 de kg) atrage toate privirile.

26 oct. 2022, 15:47
Dieta lui Erling Haaland. Atacantul de la Manchester City este o adevărată bestie: „Mănâncă precum un urs”
Au ieşit la iveală secretele lui Erling Haaland

Au ieşit la iveală secretele lui Erling Haaland. Dacă Zlatan Ibrahimovic sau Cristiano Ronaldo au un regim extrem de strict, atacantul de la Manchester City are un alt tip de viață, mănâncă foarte mult, consumând aproximativ 6.000 de calorii pe zi.

Citeşte şi: Vica Blochina, cucerită de caracterul şi personalitatea lui Bănel Nicoliţă. Fosta iubită a lui Piţurcă, dezvăluiri despre relaţia cu fostul fotbalist: „Am rămas şocată! Am petrecut o săptămână împreună”

Dieta lui Erling Haaland. Au ieşit la iveală secretele alimentare ale atacantului de la Manchester City

Coechipierul norvegian Josh King spune: „Nu am văzut niciodată pe nimeni să mănânce la fel de mult ca el. Pur și simplu mănâncă precum un urs„.

Micul oraș agricol Bryne, unde a crescut, promovează o dietă bogată în proteine Lui Haaland îi plac în special carnea de vită și peștele. „Consumul de alimente de calitate, de proveniență cât mai naturală, este cel mai important. Oamenii spun că nu e bine să mănânci carne, dar ce fel de carne? Carnea pe care o primești la McDonald’s sau vaca de acasă care se hrănește cu iarbă?„, a spus el.

Pe lângă dietă, Haaland mai are un secret. Consideră că somnul este foarte important, de aceea se culcă la 22, cel târziu 22:30. Înainte de a dormi, folosește ochelari speciali care atenuează efectele luminii albastre. Oprește orice device, chiar și telefonul, și de multe ori nu mai poate fi găsit seara.