Au mâncat de toți banii, dar nu ai lor. Un cuplu venit pe litoral a comandat cel mai scump pește din meniu și a plecat fără să plătească: „Erau destul de bine îmbrăcați”

Un cuplu venit pe litoral a mâncat cel mai scump pește din meniu, dar a plecat fără să plătească, spunând personalului că vor aduce banii de la mașină.

27 aug. 2023, 14:10
Au mâncat de toți banii, dar nu ai lor. Un cuplu venit pe litoral a comandat cel mai scump pește din meniu și a plecat fără să plătească: „Erau destul de bine îmbrăcați”
Un cuplu a dat lovitura pe litoral

Un cuplu ajuns pe litoral a decis să se răsfețe cu cel mai scump pește din meniu, dar fără să plătească. Cei doi îndrăgostiți au comandat sturion, unul dintre cei mai scumpi pești din apele noastre, dar au plătit doar o parte din sumă, chiar dacă nota de plată era peste 300 de lei. Au transmis personalului faptul că nu au lei la ei și că merg până la mașină, să plătească nota în euro, dar s-au făcut nevăzuți. Totul s-a întâmplat la restaurantul „Lebăda” din Mangalia.

Citește și: Prețuri de vis pe litoral! Cât costă să te cazezi la mare în luna septembrie

„Noi avem tot felul de clienți, dar aceștia pare că au venit special să nu plătească. Băiatul a anunțat la un moment dat că nu are bani. Prietena lui s-a dus la masă, l-a înjurat, probabil că o scosese la o întâlnire. Ea a zis că are 100 de lei și au hotărât să plătească ea o parte.

Ospătărița i-a spus că e în regulă, doar că ar trebui să facă cumva să aducă banii, pentru că nu poate să îi plătească ea consumația. Dacă tot au făcut o aroganță și a scos-o să mănânce pește, trebuia să se gândească la faptul că a comandat cel mai scump preparat din meniu”, a declarat proprietara restaurantului, potrivit Replica de Constanța.

După ce și-au dat seama că nu au bani, nici măcar dacă ar face chetă, pentru a plăti consumația, s-au scuzat că au euro în mașină și că nu e nevoie să fie însoțiți, pentru că nu ar fugi, mai ales că sunt camere video în zonă. După ce au ieșit din restaurant, cei doi s-au făcut nevăzuți.

Citește și: Ieftiniri uriașe pe litoral! Cât costă să mergi la mare în luna septembrie. Nu o să îți vină să crezi cât de ieftin este

„Unul dintre ospătari i-a spus altuia să-și lase șorțul și cartela și să meargă cu ei până la mașină să nu mai facă aceștia un drum. Până și-a lăsat el șorțul, ei au luat-o la fugă și asta a fost. Nu a mai apucat nimeni să-i vadă, într-o fracțiune de secundă fata a dispărut. Noi avem o porțiune mică până în locul în care se bifurcă faleza, iar când colegul a ajuns acolo, nu a știut pe unde să o ia. Nimeni nu s-a așteptat, ei erau destul de bine îmbrăcați. Consumația a fost de 306 lei, au mâncat sturion, e cel mai scump pește din meniu. Puteau să mănânce un șnițel”, a mai spus patroana restaurantului.