Prețuri de vis pe litoral! Cât costă să te cazezi la mare în luna septembrie

Dacă nu ai ajuns la mare anul acesta sau pur și simplu mai ai nevoie de o ultimă escapadă pe plajă, trebuie să știi că de la 1 septembrie prețurile se vor schimba radical.

22 aug. 2023, 08:56
Prețuri de vis pe litoral! Cât costă să te cazezi la mare în luna septembrie
O altă înșelătorie și-a făcut loc pe plajele de la Marea Neagră. Care este țeapa de care trebuie să te ferești

Cât costă să mergi pe litoral în septembrie.Vara parcă a trecut prea repede și revenirea la “realitate” pare cât se poate de grea. Din fericire, vremea ne permite să mai prelungim puțin această atmosferă.

Citește și: Tragediile se țin lanț pe litoral. Bilanțul oamenilor înecați în mare în ultima săptămână a ajuns la 8. Turiștii se ceartă cu salvamarii că nu sunt lăsați să se scalde în apa mării

Dacă vrei să mai dai o fugă până la mare pentru a te bucura de încă câteva zile la plajă și de o bălăceală bună, ei bine, în septembrie poți să faci acest lucru. Ba mai mult, te poți bucura de o vacanță la prețuri de vis.

În luna septembrie, prețurile pe litoral scad radical, în special în ceea ce privește cazarea. Așa că poți ajunge să te bucuri de o vacanță la prețuri se nimic.

Nu trebuie să neglijăm faptul că se apropie ediția cu numărul 42 a programului „Litoralul pentru Toți”, în cadrul căreia prețurile vor fi reduse cu până la 70%. Astfel, cetățenii români vor avea posibilitatea de a beneficia de pachete de vacanță mult mai accesibile comparativ cu cele din timpul sezonului. Această ediție a programului va fi valabilă până la data de 30 septembrie 2023. Cei care doresc să-și petreacă concediul pe malul Mării Negre în luna septembrie vor avea oportunitatea de a beneficia de tarife de cazare mai avantajoase prin intermediul acestei inițiative. Informații despre acest program au fost furnizate de către FPTR – Federația Patronatelor din Turismul Românesc.

Cât costă să mergi pe litoral în septembrie

Până în prezent, în cadrul acestui program, s-au înscris 48 de unități de cazare care vor oferi opțiuni de cazare mai economice pentru turiștii interesați să-și petreacă vacanțele la mare în afara sezonului. De asemenea, se estimează că până la data de 1 septembrie 2023, numărul unităților de cazare înscrise în program va depăși 100.

De altfel, pentru o noapte de cazare, pentru o singură persoană, prețul începe de la 35 de lei. Acesta reprezintă cel mai ieftin pachet de care poate beneficia un turist, de la 1 septembrie 2023, pe litoralul românesc. În pachetul respectiv nu este inclusă masa, însă este aplicabilă pentru hotel de două stele din Eforie Nord, pentru un sejur de 5 nopți. În programul „Litoralul pentru Toți” s-au înscris hoteluri de două, trei și patru stele.

„În programul «Litoralul pentru Toți», tariful pentru o noapte de cazare începe de la 35 de lei pe noapte, pentru o persoană, cel mai ieftin pachet, fără masă, putând fi achiziționat la un hotel de 2 stele din stațiunea Eforie Nord, dacă se achiziționează un sejur de minim 5 nopți. În acest program s-au înscris hoteluri de 2 până la 4 stele, tarifele propuse de hotelieri fiind pentru toate categoriile de turiști”, se arată într-un comunicat transmis de FPTR.

Citește și: Ieftiniri uriașe pe litoral! Cât costă să mergi la mare în luna septembrie. Nu o să îți vină să crezi cât de ieftin este