Au murit sufocați după ce s-au înghesuit să vadă mai bine artificiile. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion

Dorința de a vedea focurile de artificii cât mai bine le-a adus sfârșitul petrecăreților în noaptea dintre ani.

01 ian. 2023, 15:01
Au murit sufocați după ce s-au înghesuit să vadă mai bine artificiile. S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion

Cel puțin nouă oameni au murit sufocați, după ce s-au înghesuit să vadă artificiile, a transmis poliția. S-a întâmplat în Unganda, în noaptea dintre ani.

Printre victime se numără și un băiat de zece ani. Cu toții au rămas blocați pe un coridor îngust dintr-un mall situat lângă capitala Kampala.

Oamenii au încercat să scape de aglomerație trecând printr-un pasaj din Freedom City Mall, imediat după miezul nopții. La scurt timp s-a produs tragedia.

Citește și Tradiții și obiceiuri de Anul Nou. Planta care nu trebuie să lipsească din casele românilor în Noaptea Dintre Ani

„Foarte mulţi au rămas blocaţi în timp ce intrau (pe coridor) în număr mare ca să vadă artificiile. În timp ce făceau asta, mulţi au murit sufocaţi. Până în prezent a fost confirmat decesul a nouă persoane”, se arată într-un comunicat transmis de poliţie.

Petrecăreții sărbătoreau Anul Nou la mallul situat pe o autostradă care leagă Kampala de Aeroportul Internaţional Entebbe.

Citește și Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An