Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul. Povestea de iubire care a făcut înconjurul lumii

Povestea de dragoste dintre doi soţi din SUA a făcut înconjurul lumii. Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul. Astfel, aşa cum au jurat în faţa altarului, şi-au fost alături până la moarte.

25 iul. 2021, 14:07
Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul. Povestea de iubire care a făcut înconjurul lumii
Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul. Povestea de iubire care a făcut înconjurul lumii

Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul. Este vorba despre doi soţi din Statele Unite ale Americii.

Au trăit împreună peste şapte decenii şi au murit la doar câteva ore distanţă unul de altul

Doi soţi în vârstă de peste 90 de ani au murit la doar câteva ore distanţă unul de celălalt. Aceştia împărţeau o cameră modestă într-un azil de bătrâni.

Prima care a murit a fost femeia. În momentul în care au aflat de tragedie, cele două fiice ale cuplului au plecat imediat la azilul de bătrâni pentru a-şi lua rămas bun de la cea care le-a dat viaţă, dar şi pentru a fi alături de tatăl lor în momentele cumplite.

Bărbatul în vârstă de 94 de ani era tot timpul împreună cu soţia sa cu doi ani mai mare, mai ales că aceasta suferea şi de Alzhaeimer.

Citeşte şi Povestea tulburătoare a cerşetoarei care investea banii primiţi în abonamente la bibliotecă. Care era cea mai mare dorinţă a femeii

„Ne-a luat pe amândouă de mâini, de o parte și de alta a patului, și a spus: “Mulțumesc, Doamne, că ai luat-o în grija ta. Ai putea, te rog, să mă iei și pe mine?”, povesteşte una dintre fiicele cuplului.

Dorinţa bărbatului a fost ascultată şi după doar câteva ore s-a dus şi el după soţia sa.

„La ora 7 am primit un telefon și am fost anunțați că a murit și el. Sunt norocoși că divinitatea le-a permis să treacă pe cealaltă lume în aceeași zi. Tata nu ar fi vrut să fie aici fără ea, așa că este o binecuvântare.”, a mai spus Candy, fiica celor doi soţi.

Candy povesteşte că în tinerețe, tatăl său obișnuia să mintă în legătură cu vârsta. La 17 ani a mințit că este mai mare pentru a se înrola în Marină, iar mai târziu – pentru a cuceri fata de care se îndrăgostise. Se temea că nu i-ar fi dat atenție pentru că era mai mic decât ea. Jocul a continuat până în ultimii ani de viaţă, potrivit stirileprotv.

„Mama avea 96 de ani și nu-i plăcea că este mai în vârstă, credea că este un dezechilibru, așa că tata a tot mințit în legătură cu vârsta lui”, mai spune femeia.

Cei doi soți au avut trei copii, care le-au dăruit zece nepoți și 24 de strănepoți.

Citeşte şi Povestea dramatică a bărbatului care a stat 15 luni la terapie intensivă din cauza coronavirusului. Şi-a implorat soţia să-l lase să moară


loading...