Povestea dramatică a bărbatului care a stat 15 luni la terapie intensivă din cauza coronavirusului. Şi-a implorat soţia să-l lase să moară

Un bărbat din Regatul Unit a murit după ce a stat 15 luni internat la Terapie Intensivă, din cauza coronavirusului. Soţia acestuia povesteşte suferinţa prin care a trecut în tot acest timp, precizând că soţul său i-a cerut să-l lase să moară.

22 iun. 2021, 09:11
Povestea dramatică a bărbatului care a stat 15 luni la terapie intensivă din cauza coronavirusului. Şi-a implorat soţia să-l lase să moară
Sursă foto: Sue Kelk

Povestea dramatică a bărbatului care a stat 15 luni la terapie intensivă din cauza coronavirusului. Jason Kelk avea 49 de ani şi în luna martie 2020 a fost diagnosticat cu COVID-19. Bărbatul a fost internat la Spitalul Sf. Iacob din Leeds.

Povestea dramatică a bărbatului care a stat 15 luni la terapie intensivă din cauza coronavirusului

După 15 luni petrecute la terapie Intensivă, Jason a murit vineri. Soţia sa povesteşte că i-a cerut să-l lase să moară.

” Vreau doar să mor”, i-ar fi zis bărbatul soţiei sale, potrivit jurnaliştilor de la Sky News. 

Jason a murit la aproximativ 90 de minute, după ce a fost deconectat de la aparate. Familia sa a fost alături de el până în ultimul moment.

Citeşte şi Ioana Mihăilă, avertisment despre noua tulpină COVID şi valul patru al pandemiei. „Ne uităm cu destul de mare îngrijorare la cum cresc incidenţele în Marea Britanie şi în Germania”

Marea Britanie în pragul unui nou val de Covid. Cazurile de infectare au crescut cu 37% într-o săptămână. „Carantina ar putea fi reinstaurată. Va fi o iarnă grea”

Marea Britanie se află în pragul unui nou val de Covid, în contextul în care numărul de persoane infectate a crescut cu 37% într-o singură săptămână. Prim-ministrul Borin Johnson a anunțat că varianta indiană, Delta, cea mai periculoasă dintre toate, se răspândește și a sfătuit populația să fie precaută.

Borin Johnson nu exclude reimpunerea unor măsuri stricte spre sfârșitul anului, în cazul în care situația de înrăutățește.

„O situație de coșmar ar putea izbucni, una pentru care nu suntem pregătiți”, a declarat premierul Marii Britanii.

Departamentul de sănătate al Marii Britanii a înregistrat 10.633 de teste pozitive în ultimele 24 de ore, cu 37% mai mult decât în urmă cu o săptămână. Situația actuală este cauzată de răspândirea variantei indiene, care a fost raportată în  300 de zone din Marea Britanie.

Cu toate că numărul persoanelor infectate este în creștere, numărul cetățenilor decedați rămâne constant, o dovadă a faptului că vaccinarea a avut o influență benefică în protejarea oamenilor de fatalități. Săptămâna aceasta cinci persoane au decedat din cauza Covid, în Marea Britanie, comparativ cu trei cetățeni decedați săptămâna trecută.

Cazurile de pacienți ce suferă de Covid și care au necesitat internare, au crescut cu 20% în ultima săptămână, titrează Daily Mail.

Citeşte şi Specialiştii din Marea Britanie confirmă tratamentul folosit de dr. Flavia Groşan împotriva COVID-19. Ce spune medicul român