Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică. Care a fost ultima lui dorinţă: „M-a pus chiar să jur”

Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică. Cântăreţul de muzică populară a plecat mult prea devreme din această lume şi este încă regretat de multă lume care îi aprecia activitatea. Fiul său, Florin, îi calcă pe urme tatălui său.

23 feb. 2022, 17:08
Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică.  Care a fost ultima lui dorinţă: „M-a pus chiar să jur”
Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică

Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică, iar numele lui e încă foarte des rostit, iar de acest lucru s-a ocupat fiul său, Florin. Artistul a mărturisit că tatăl său l-a pus să jure că îi va duce muzica mai departe, iar el s-a ținut de promisiune.

Au trecut 18 ani de la moartea lui Liviu Vasilică

Dorința tatălui meu a fost ca după ce el nu va mai fi, eu să-i continui activitatea. M-a pus chiar să jur, căci se știe că în România artiștii, valorile sunt date foarte repede uitării atunci când păresesc această lume. Mi-am dorit foarte mult să reușesc lucrul acesta și se pare că sunt singurul din România care a reușit să țină în actualitate un artist plecat dintre noi.

Citeşte şi: Nicoleta Cojocaru, batjocorită de propriul soţ. La ce umilinţe a fost supusă cântăreaţa de muzică populară

El m-a susținut în absolut în tot ceea ce făceam la vreme respectivă, iar pe partea profesională el mi-a dat foarte multe sfaturi, el m-a ținut lângă el. Lucrurile care s-au întâmplat după dispariția tatălui meu au fost dramatice, cei din jurul lui, ansamblul pe care el l-au condus, au luat o poziție ostilă asupra tatălui meu.

Familia lui nu a făcut demersurile necesare pentru a rămâne amintirea tatălui meu la nivelul la care și-ar fi dorit eu. Eu a trebuit să duc aceste lupte pentru a-mi atinge scopul, pentru a mă achita de ceea ce i-am jurat tatălui meu. Soția mea m-a sprijinit cel mai mult în tot ceea ce am făcut, a îndurat alături de mine lucrurile grele și dure, atacurile pe care eu le primeam”, a spus Florin Vasilică la Antena Stars.