Au văzut moartea cu ochii. Cinci tineri, în stare gravă după ce au intrat cu maşina în stâlp la 180 km/h

Accident cumplit în Maramureş: cinci tineri au intrat cu mașina cu 180 de kilometri pe oră într-un stâlp. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Tinerii sunt acum în stare gravă.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 08:07
Au văzut moartea cu ochii. Cinci tineri, în stare gravă după ce au intrat cu maşina în stâlp la 180 km/h

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica dimineata pe drumul national 1C Baia Mare – Satu Mare, in zona cunoscuta sub denumirea Dealul Dura. Un autoturism Mazda inmatriculat in Austria, in care erau cinci tineri din Negresti-Oas – doua fete si trei baieti -, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un stalp din beton.

In urma impactului violent autoturismul a fost aruncat din stalp inapoi pe partea carosabila, iar acul vitezometrului s-a blocat la 180 km/ora. Asta in conditiile in care in zona era o curba deosebit de periculoasa la dreapta, potrivit emaramures.ro.

Citeşte şi TRAGEDIE pe o şosea din Neamţ. Doi oameni au murit, cinci sunt în stare gravă

In urma celor cinci tineri, intr-un alt autoturism erau alti prieteni de-ai lor. Acestia au si alertat autoritatile la 112. In zona s-au deplasat doua echipaje SMURD, trei echipaje ale Ambulantei, un echipaj de la descarcare, un echipaj al pompierilor si unul al politiei din Tautii Magheraus.

Toti cei cinci au fost preluati si transportati la Unitatea Primire Urgenta a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare. Acolo, politistii l-au testat pe sofer. Etilotestul a indicat 0,30 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei.