Au vrut să se răcorească, dar totul s-a încheiat tragic. PATRU persoane s-au înecat în ultimele zile

Trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost descoperit în râul Jiu, în judeţul Gorj. În acelaşi timp, un tânăr de 17 ani s-a înecat în timp ce se scălda în râul Jiu, în judeţul Dolj. Mai mult, un tânăr de 23 de ani s-a înecat în timp ce a încercatsă-şi salveze din apă un prieten, la Baia Mare, în timp ce un băieţel de doar 4 ani a dispărut în apele râului Bârlad.

RomaniaTV.net
10 iun. 2014, 05:28
Au vrut să se răcorească, dar totul s-a încheiat tragic. PATRU persoane s-au înecat în ultimele zile

Vremea caldă i-a trimis pe mai mulţi tineri din comuna Bucovăţ la scăldat în râul Jiu. Adrian, un băiat în vârstă de doar 17 ani, s-a aventurat în apă, deşi nu ştia să înoate. A fost tras de curenţi şi nu a mai ieşt la suprafaţă. Mama băiatului a venit disperată la locul tragediei. Oamenii spun că nu e vară să nu aibă loc o astfel de tragedie, potrivit România TV.

Citeşte şi Cadavru descoperit pe râul JIU. Pompierii se lupă să îl scoată la suprafaţă

Pompierii l-au căutat pe tânăr până la lăsarea întunericului, dar fără succes. Şi la Târgu-Jiu, un bărbat a fost găsit fără suflare în același râu. Un pescar i-a văzut cadavrul plutind pe apă şi a sunat imediat la 112. Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili identitatea bărbatului.

Citeşte şi Trupurile bărbaţilor luaţi de ape, în Buzău, au fost găsite după două săptămâni