Auchan face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

RomaniaTV.net  vă spune care este oferta de muncă disponibilă la Auchan în această perioadă, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
27 iul. 2017, 07:31
Auchan face angajări. Te califici dacă ai cel puţin studii medii

Oferta de muncă disponibilă la Auchan

Auchan Retail angajează pe postul de manager concept ambalaje. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, cunoştinţe avansate de Excel, precum şi cunoştinţe avansate de Engleză sau Franceză.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Auchan Retail angajează pe postul de achizitor produse marcă proprie.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, minimum trei ani experienţă într-un post similar, cunoştinţe avansate de Engleză, are excelente abilităţi de comunicare şi negociere, cunoaşte piaţa şi furnizorii, e cinstit şi riguros.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

Auchan Retail angajează pe postul de inspector calitate.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare de specialitate, e riguros, atent la detalii, are abilităţi de comunicare şi relaţionare, are spirit de organizare, e adaptabil.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Auchan Retail angajează pe postul de asistent drogherie. Candidatul potrivit pentru acest post are studii de specialitate absolvite (Şcoala Postliceală de Asistenţi de Medicali/Farmacie sau Facultatea de Asistenţi Medicali), certificat de membru în OAMMR, vizat pe anul în curs, minimum trei ani experienţă în farmacie cu circuit deschis sau drogherii, e adaptabil şi are cunoştinţe solide de Excel.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

Auchan Retail angajează pe postul de Category Manager. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare absolvite, cunoştinţe avansate despre retail, obiceiurile de consum şi nevoile clienţilor, a mai lucrat în comerţ sau în departamentul de achiziţii. Are, de asemenea, iniţiativă, excelente abilităţi de comunicare şi organizare, e pasionat de comerţ, e autonom, riguros, adaptabil, orientat spre client şi spre rezultat, are bună capacitate de analiză şi sinteza a informaţiilor, capacitate de anticipare şi spirit de echipă.

Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Auchan Retail angajează pe postul de operator TVCI pentru Dispeceratul Central.
Candidatul potrivit pentru acest post are atestat profesional de agent pază sau operator dispecer, are cunoştinţe de operare sisteme TVCI, 1-3 ani experienţă într-o poziţie similară, are studii medii, ştie să lucreze la PC, e responsabil, organizat, orientat spre rezultate.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Auchan Retail o puteţi accesa la acest link.

Auchan Retail este prezent în 16 ţări, cu peste 900 hipermarketuri şi aproape 330.000 de angajaţi. Primul magazin Auchan din ţara noastră a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri şi 11.000 de angajaţi.