Auchan îngheaţă preţurile la alimente, în aşteptarea reducerii TVA

Auchan anunţă că a îngheţat preţurile produselor alimentare începând de marţi, 5 mai, în aşteptarea reducerii TVA în domeniu la 9% de la 1 iunie.

RomaniaTV.net
05 mai 2015, 17:22
Auchan îngheaţă preţurile la alimente, în aşteptarea reducerii TVA

Auchan a decis să îngheţe preţurile pentru toate produsele alimentare care fac obiectul reducerii de TVA la 9% (cu excepţia promoţiilor), începând cu 5 mai.

Potrivit economica.net, anunţul a fost făcut, marţi, de către reprezentantul Auchan la şedinţa de la Ministerul Agriculturii la care au participat, printre alţii, ministrul Agriculturii, ministrul Finanţelor, preşedintele Consiliului Concurenţei, preşedintele ANPC, dar şi reprezentanţi din partea retailerilor, asociaţiilor producătorilor şi mass-media.

„Pe parcursul ultimilor ani, Auchan a solicitat în repetate rânduri în întâlnirile cu autorităţile statului, fie în nume propriu, fie în calitate de membru AMRCR, reducerea TVA în avantajul puterii de cumpărare a românilor. Am salutat decizia Guvernului de a reduce TVA, ea a venit exact în direcţia solicitărilor şi în deplin acord cu misiunea Auchan de a îmbunătăţi puterea de cumpărare şi calitatea vieţii clienţilor, oferindu-le cele mai mici preţuri şi cele mai bune produse şi servicii, iar în acest context, cu atât mai mult ne grăbim să oferim 100% reducerea TVA clienţilor noştri. Este prioritatea noastră să reducem şi mai mult preţurile, în avantajul tuturor românilor”, a declarat, în comunicat, Tiberiu Dăneţiu, director marketing Auchan.

Citeşte şi: Carrefour: Preţurile la raft vor scădea cu 12%, după reducerea TVA la alimente

Preţurile vor fi îngheţate în magazinele Auchan începând din 5 mai şi până în luna iunie, când TVA pentru alimente va fi redusă la 9%.


loading...
Partenerii noștri