Audi şi Volkswagen şi-au schimbat temporar logo-urile. Susţin sloganul „Păstrează distanţa”

Producătorii auto Audi și Volkswagen au introdus logo-uri modificate care încurajează oamenii să păstreze distanța din cauza pandemiei coronavirusului.

RomaniaTV.net
25 mart. 2020, 19:23

Litera V din noul logo Volkswagen este îndepărtată de W. Compania le-a mulțumit oamenilor care respectă recomandarea OMS privind distanța socială, relatează ria.ru.

Inelele din noul logo Audi sunt, de asemenea, distanțate unele de altele. Audi amintește că cel mai important lucru este sănătatea.

Ludovic Orban anunţă că Guvernul va plăti salariile angajaţilor aflaţi în şomaj tehnic. „Va trebui să injectăm bani în economie” 

Potrivit OMS, aproximativ 370 de mii de persoane sunt infectate în întreaga lume, iar 16 mii au pierdut lupta cu virusul.

Producătorii auto opresc producţia în fabricile din Europa

Producătorii auto opresc producţia la fabrici din Europa, din cauza epidemiei de coronavirus şi a scăderii cererii. S-a întâmplat şi în România. FORD Craiova şi Dacia şi-au închis porţile şi şi-au trimis angajaţii în şomaj tehnic de teama coronavirusului.

BMW opreşte producţia în Europa timp de două săptămâni din cauza pandemiei de coronavirus.

Ford a anunţat pe 17 martie să suspendă temporar producţia de vehicule şi de motoare la fabricile din Europa continentală, ca reacţie la impactul în creştere al coronavirusului. Măsurile sunt valabile începând de joi, 19 martie, şi vor continua în următoarele săptămâni.

Fabricile de vehicule ale Ford din Koln şi Saarlouis din Germany, alături de fabrica de la Craiova, din România, vor opri temporar producţia, începând de joi, 19 martie, potrivit companiei.

Potrivit Ford, fabrica de vehicule şi de motoare de la Valencia a oprit temporar producţia începând de luni, 16 martie, după ce trei muncitori au fost diagnosticaţi cu coronavirus, weekendul trecut.

Citeşte şi: Ford Craiova trimite 6.000 de angajaţi în şomaj tehnic, din cauza epidemiei de coronavirus


loading...