Vocea României revine pe micile ecrane. Când va fi difuzată emisiunea de la Pro TV

Îndrăgita emisiunea a fost anulată în acest an de PRO TV, din cauza pandemiei de COVID-19. Însă postul TV vine cu o surpriză pentru telespectatori. Aceasta revine pe post cu o ediţie specială.

RomaniaTV.net
19 nov. 2020, 09:02
Vocea României revine pe micile ecrane. Când va fi difuzată emisiunea de la Pro TV

Vocea României va avea o ediţie specială care va fi difuzată pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, când Pro TV sărbătoreşte 25 de ani de existenţă. De altfel, postul de televiziune va difuza pe parcursul întregii zile programe speciale.

Vocea României vine cu ediţie specială pe 1 Decembrie. Ce spun reprezentanţii postului

„Cântă şi ascultă odată cu noi. Întoarce-te odată cu noi. Vocea este numai una! Ne reunim într-o ediţie profund specială. În curând la PRO TV”, anunţă reprezentanţii postului.

Pentru prima dată în zece ani, Vocea României nu s-a regăsit în grila de toamnă a Pro TV. Producătorii au decis să amâne talent show-ul pentru acest an. Din cauza pandemiei de coronavirus, sezonul 10 al emisiunii de talente de la PRO TV a fost amânat. Mai mult, nu este preconizat că va reveni pe micile ecrane în 2021, cu toate că înscrierile au început deja pe site-ul oficial al emisiunii, potrivit Pagina de Media.

„Ţinând cont de contextul actual am decis să anulăm castingul şi filmările pentru cel de-al zecelea sezon Vocea Romaniei. Siguranţa angajaţilor nostri şi a concurenţilor care participă la talent show-uri este prioritară”, declarau reprezentanţii PRO TV pentru sursa citată.

Vedetele fac deja reclamă noii ediţii. Ce mesaje au transmis Smiley şi Irina Rimes

Irina Rimes nu este singura care face reclamă acestei ediții speciale de Ziua Națională a României. Smiley a pregăti de asemenea un filmuleț, postat pe aceeași pagină oficială a emisiunii de talente ”Vocea României”, în care promite o ediție plină de surprize de voci extraordinare.

”Îmi place să mă întorc, mai ales cu scaunul. Și știu că nu sunt singurul. Pe 1 decembrie ne întoarcem cu invitați și chef de sărbătoare. Cu o ediție specială, cu invitați pe cinste și voci de neuitat”, a scris Smiley pe contul oficial al emisiunii.

Andra apare și ea într-un video în care anunță ediţia de pe 1 decembrie. Astfel, ne putem aștepta să îi revedem și pe Adrian Despot și Marius Moga, pe lângă Tudor Chirilă, Smiley, Horia Brenciu și Irina Rimes.

Dragoş Moldovan a fost câștigătorul ediției ”Vocea României” din 2019 și și-a făcut antrenorul mândru, însă s-a și îmbogățit în același timp, deoarece a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Telespectatorii l-au votat frenetic, după momentele prezentate pe scenă.

Citeşte şi: Povestea uimitoare a lui Dragoş Moldovan, câştigătorul Vocea României. A stat în comă după un accident şi nimeni nu îi mai dădea şanse