Audienţele postului Aleph News, la zece zile de la lansare. Care sunt cele mai urmărite emisiuni

Aleph News, televiziunea de știri lansată de Adrian Sârbu în urmă cu zece zile, a intrat în măsurătorile de audiență. Audienţele de până acum plasează noul post de ştiri, deocamdată, în partea de jos a clasamentului, informează Pagina de Media.

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 13:11
Audienţele postului Aleph News, la zece zile de la lansare. Care sunt cele mai urmărite emisiuni

Cele mai urmărite emisiuni au înregistrat doar câteva mii de telespectatori în medie pe minut.

Spre exemplu, pe 22 septembrie, cel mai urmărit program a fost cel realizat de Vlad Craioveanu, „Cu ochii pe mine”, emisiune difuzată în locul celei a lui Marius Tucă, infectat cu coronavirus. La nivelul întregii țări, la emisiunea lui Craioveanu s-au uitat, în medie, 5.000 de telespectatori în fiecare minut.

Următoarea cea mai urmărită emisiune au fost Știrile de la ora 22.00, cu o medie în jur de 4.000 de telespectatori, potrivit sursei citată.

Citeşte şi Silvester Stallone, în lacrimi de durere. Mama sa, vedetă de televiziune şi astrolog, a murit

Pe al treilea loc în audienţe se află emisiunea moderată de Felix Drăghici şi Costi Mocanu, „Știu”. De menţionat că acest program a avut aduienţă mai bune la reluare, de la 22.00 (2.000 de telespectatori), decât la prima difuzare, când s-au uitat în medie cam 1.000 de români pe minut.

Cam 3.000 de telespectatori a atras în medie pe minut și Cristoiu, la emisiunea de duminică.

În fiecare minut, câteva mii de români au rămas să se uite la emisiunile postului de ştiri al lui Adrian Sârbu, dar cei mai mulți au „trecut” pe acolo, au stat puțin și au achimbat postul.

Audiența a fost de câteva mii de oameni, dar pe tronsonul 19.00-23.00, aproximativ 40.000 de români au văzut cel puțin un minut din emisia Aleph News, informează Pagina de Media.