Auditul de la Primăria Sectorului 1 a început. Clotilde Armand: „Vom face public acest raport”

Auditul de la Primăria Sectorului 1 a început luni, 23 noiembrie. Anunţul a fost făcut de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care a cerut Ministerului de Finanţe să trimită o echipă în inspecţie pentru a verifica cum au fost gestionaţi banii publici în mandatul fostului edil Dan Tudorache.

23 nov. 2020, 23:18
Auditul de la Primăria Sectorului 1 a început. Clotilde Armand: „Vom face public acest raport”

Clotilde Armand a anunţat că auditul la Primăria Sectorului 1 a început astăzi.

„A început astăzi auditul la Primăria Sectorului 1. Săptămâna trecută am solicitat Ministerului de Finanțe să trimită o echipă de inspecție de la Direcția Economico-Financiară pentru a verifica gestiunea fondurilor publice din Sectorul 1 din perioada 2016-2020”, a precizat Clotilde Armand, pe pagina sa de Facebook.

Auditul de la Primăria Sectorului 1 a început. Explicaţiile lui Clotilde Armand

„Echipa de inspecție a ajuns astăzi și a început deja să verifice documentele. Vom face public acest raport”, a adăugat primarul Sectorului 1.

Citeşte şi: Ce a descoperit DNA-ul în cazul Daniel Tudorache! Diamante şi bijuterii de sute de mii de euro! Sume uriaşe de bani pe numele fostei soţii şi al menajerei

Citeşte şi: Clotilde Armand ia distanţă de apropiatul care a făcut 15 ani de închisoare pentru crimă: Este fake news, nu e consilierul meu!

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a declarat, după depunerea jurământului, că Primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Edilul a anunţat că va face un audit în cadrul instituţiei pentru că „o curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş”.

„Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase.

Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate”, a declarat Clotilde Armand, conform News.ro.

Citeşte şi: Clotilde Armand, după depunerea jurământului. „Vom face un audit. Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii”

În urmă cu aproape o săptămână, edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat că trei şefi de direcţii au fost eliberaţi din funcţii, începând de marţi, invocând incompetenţa şi lipsă de responsabilitate în cheltuirea banului public.

Citeşte şi: Clotilde Armand anunţă DEMITERI la Primăria Sectorului 1. „Este o situație intolerabilă”