Clotilde Armand, după depunerea jurământului. „Vom face un audit. Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii”

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1, a declarat joi, după depunerea jurământului, că Primăria trebuie să funcţioneze 100% pentru cetăţeni, începând de azi. Edilul a anunţat că va face un audit în cadrul instituţiei pentru că "o curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş".

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 16:31
Clotilde Armand, după depunerea jurământului. „Vom face un audit. Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii”

„Am depus jurământul pentru funcţia de primar al Sectorului 1. De astăzi noi toţi avem o datorie faţă de români. Trebuie ca primăria să funcţioneze 100% pentru cetăţeni. Cunosc problemele din sectorul 1 şi cauzele acestei administraţii defectuoase.

Am fost trei ani de zile consilier local şi m-am luptat să îndrept ceea ce era nedrept pentru democraţia noastră. Trebuie să lăsăm orgoliile politice la o parte şi să realizăm de îndată proiectele de investiţii deja votate şi aprobate”, a declarat Clotilde Armand, conform News.ro.

Clotilde Armand: „Gunoiul trebuie aruncat la tomberon”

Noul edil a mai afirmat că echipa de la Primăria Sectorului 1 se va ghida după trei principii: „stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei”.

„Cetăţenii s-au săturat de jaf, de combinaţii şi de promisiuni. Românii vor să vadă că taxele şi impozitele lor ajung acolo unde trebuie, nu în conturile unor firme de casă ale unor partide. Cetăţenii vor să vadă că primăria lucrează pentru ei şi nu invers. Vom face un audit.

Facem acest lucru pentru a ştii de unde începem şi unde ne situăm. O curăţenie temeinică nu se face ascunzând gunoiul sub preş. Gunoiul trebuie aruncat la tomberon. Ne vom ghida după trei principii: stop pilelor, stop corupţiei, stop birocraţiei. Am încredere că există oameni de bună credinţă în această instituţie care vor lucra alături de mine şi de echipa mea. Împreună învingem şi împreună reconstruim sectorul 1″, a mai precizat Armand, conform sursei citate.

Dan Tudorache şi-a recunoscut înfrângerea: Plec cu inima împăcată!

 


loading...