Augustin Viziru ar putea rămâne cu un HANDICAP după participarea la „Ferma vedetelor”

Augustin Viziru şi-a tăiat degetul cu toporul în timpul unei probe la "Ferma vedetelor" şi este posibil ca actorul să rămână cu o traumă serioasă.

09 iun. 2015, 17:47
Augustin Viziru ar putea rămâne cu un HANDICAP după participarea la „Ferma vedetelor”

Patru ore de operaţie, analgezice şi antiinflamatorii cu pumnul, o lună de imobilizare totală şi alte trei de recuperare. Cam aşa ar putea fi descrisă viaţa lui Augustin Viziru după accidentarea de la Pro TV, scrie libertatea.ro.

Prognosticul medicilor privind reintrarea mâinii în deplinătatea funcţiilor de dinainte de traumă este îngrijorător. După operaţie, specialistul care s-a ocupat de cazul lui l-a înştiinţat pe Augustin că probabilitatea să rămână cu un handicap pe viaţă este uriaşă, mai ales că, în timpul intervenţiei chirurgicale, ligamentele încrucişate secţionate cu toporul au fost scurtate.

Panicat de această perspectivă, Viziru a căutat ajutor unde a văzut cu ochii şi astfel a ajuns la un chirurg plastician din Germania, rudă de-a lui, care l-a chemat acolo imediat ce va scăpa de ghips. 

Până una alta, viaţa lui s-a transformat într-un coşmar şi un simplu duş a devenit o aventură, care îi pune sănătatea în pericol. De când are mâna imobilizată şi piciorul bandajat, Augustin a căzut de două ori în cadă şi doar o minune a făcut să nu se aleagă şi cu o fractură.

CITEŞTE ŞI Ferma Vedetelor: Ecologiştii vor avea un ŞOC când vor vedea DEZASTRUL lăsat în URMĂ de echipa de producţie


loading...