Ferma Vedetelor: Ecologiştii vor avea un ŞOC când vor vedea DEZASTRUL lăsat în URMĂ de echipa de producţie

Ferma Vedetelor: A trecut aproape o lună de la marea finală a show-ului "Ferma Vedetelor", însă acest lucru nu se poate spune şi despre locul unde echipa de producţie a ales să desfăşoare filmările.

RomaniaTV.net
09 iun. 2015, 11:29

Ferma Vedetelor: La mai bine de o săptămână de la terminarea filmărilor pentru „Ferma Vedetelor”, o echipă WOWBiz.ro a mers în pădurea din judeţul Dâmboviţa pentru a vedea ce au lăsat în urmă vedetele noastre şi echipa de producţie.

După un drum obositor de câteva ore prin inima pădurii, echipa ajunsă la locul cu pricina a avut o surpriză neplăcută. Zona respectivă nu era deloc una sigură, urmele de mistreţ apăreau proaspete peste tot în jurul locaţiei, iar insectele deveneau din ce în ce mai agresive, datorită mirosului insuportabil lăasat de deşeurile echipei „Ferma Vedetelor”.

Ce va face George Vintilă cu banii câştigaţi la „Ferma Vedetelor”?

Mai mult decât atât, chiar dacă o echipă de la Buftea încă lucra la dezmembrarea „platoului” şi la curăţarea zonei, aceste lucru nu părea că vor fi gata prea curând sau vreodată.

De asemenea, cei care s-au dus în „inspecţie” au avut un şoc, în momentul în care între copaci, la aproximativ 300 metri de platoul de filmare, s-a descoperit o remorcă plină cu resturi menajere, saci de gunoi din care ieşeau resturi de alimente intrate în putrefacţie, caserole de plastic din care au mancat probabil cei din echipa de producţie, lăzi goale, cutii de plastic, etc, scriu cei de la WoWBiz.ro.

FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru a trecut prin patul producătoarei, pentru a-şi asigura marele premiu

Micul dezatru ecologic lăsat în urmă de echipa show-ului va fi greu de reparat chiar şi pentru cineva cu multă voinţă, asta pentru că resturile aruncate se întind pe sute de metri în jurul locaţiei.

Citeşte şi  Medicii i-au dat o VESTE PROASTĂ lui Augustin Viziru. Vezi ce urmări are accidentarea din FERMA VEDETELOR