Augustin Viziru, confesiuni uluitoare despre bătăi și dependența de jocurile de noroc: „Făceam 1.000 de dolari pe zi din biliard la 14 ani” VIDEO

Augustin Viziru a mărturisit în cadrul unui podcast că în adolescență devenise dependent de pariuri și jocuri de noroc, iar la 14 ani câștiga cel puțin 1.000 de dolari pe zi din biliard.

17 dec. 2021, 08:46
Augustin Viziru, confesiuni uluitoare despre bătăi și dependența de jocurile de noroc: „Făceam 1.000 de dolari pe zi din biliard la 14 ani” VIDEO

Augustin Viziru a fost invitat la podcastul „Vin de o poveste”, unde a vorbit despre adolescența zbuciumată, perioadă în care a dezvoltat o dependența pentru pariuri și jocuri de noroc. Actorul a mărturisit că la 14-15 ani câștiga cel puțin 1.000 de dolari pe zi din biliard, iar dacă se întâmpla să aibă datorii, lua bani de la cămătari.

Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui, Lucian. Puţini ştiu asta: „A fost principalul motiv”

„Am descoperit biliardul. În cea mai proastă zi, făceam 1.000 de dolari, la 14-15 ani. Îmi plăcea senzația aia de adrenalina „Aoleu, dacă pierd acum, de unde dau banii!?”. Luam bani de la cămătari. Dacă venea unul în casino și îmi zicea, „Ia un milion de euro să-i joci și mi-i dai tu săptămâna viitoare”, eu îi luam”, a dezvăluit Augustin Viziru.

Vedeta a mai povestit că acumulase datorii fabuloase, care depășeau chiar și valoarea unui apartament.

„Datoriile erau sume foarte mari. Auzeam aparatele în spatele meu cum piuiau și erau scaunele alea înalte din fier și am luat un scaun și când m-am întors am făcut aparatul ăla țandări”, a povestit actorul.

Augustin Viziru a vorbit și despre cum s-a apucat de actorie. Inițial el a fost tentat să se apuce de o facultate de profil din cauza presiunilor exercitate de ceilalți actori profesioniști.

„Lumea mă mai întreba: „Dar facultatea de actorie ai terminat-o?” și mă cam deranja pentru că și actorii mai făceau glume pe seama asta: „N-ai mijloace dacă n-ai studii”, atunci am zis „Bă, eu mă duc la facultate pentru că m-au terorizat fraierii ăștia”. La filmări întârziam constant, aveam amenzi de trebuia să le aduc eu bani de acasă.

Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus: „Am dus-o la Matei Balş cu Salvarea”

Făceam figurație și câteodată când trebuia să dau pumnul, îmi mai scăpa o lovitură pe bune. După care a venit Iura care a insistat să lase în film secvența aia. Bine, eu mai făcut d-astea prin liceu, am mai dat niște bătăi gratuie, doar de atmosferă”, își amintește Augustin Viziru.

@radutibulcaAugustin Viziru #vindeopoveste #podcast #fy #armando♬ sunet original – Radu Țibulcă