Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui, Lucian. Puţini ştiu asta: „A fost principalul motiv”

Augustin Viziru a vorbit despre relaţia pe care o are cu fratele lui, Lucian. Din exterior, cei doi nu au părut cei mai buni prieteni şi într-adevăr, câştigătorul de la Ferma a confirmat acest lucru. Însă, sentimentele lor sunt foarte puternice şi oricum sunt dispuşi să se ajute, dacă vreunul are nevoie.

16 iul. 2021, 09:22
Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui, Lucian. Puţini ştiu asta: „A fost principalul motiv”
Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui

Augustin Viziru

, despre relaţia cu fratele lui. Actorul ţine foarte mult la toţi membrii familiei şi consideră că sunt cel mai important lucru în viaţă. Odată cu venirea pe lume a fetiţei sale, şi-a întărit această idee.

Citeşte şi: Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tată VIDEO

Augustin Viziru, despre relaţia cu fratele lui

Legat de fratele lui, Lucian Viziru, actorul a declarat că nu au petrecut timp non-stop unul cu celălalt, înl să, ţine foarte mult la el şi nu lasă pe nimeni să vorbească urât la adresa lui sau să se lege de el în vreun fel.

Asta s-a întâmplat la Ferma, când au participat ambii fraţi Viziru. Atunci, Lucian a fost motivul pentru care Augustin şi-a dorit să câştige şi a fost foarte aproape, dacă nu se întâmpla accidentul cu mâna.

Eu și fratele meu nu am avut o relație de frați care să petreacă timp non-stop unul cu celălalt, dar, dacă spui ceva de el, te-ai nenorocit! În primul sezon, el a fost motivul principal pentru care am fost aproape de câștig (n.r. la Ferma).

După ce a intrat, pe parcurs, și ceilalți s-au dat la el, am decis să îi elimin pe rând. Au devenit scopul meu în viață și, până nu i-am adus unde am vrut eu, nu m-am lăsat.

Îmi iubesc foarte mult fratele, familia și cred că este cel mai important lucru în viață. Fără familie, degeaba câștigi Oscar sau la Loto, nu ai valoare.

Chiar sunt împlinit din toate punctele de vedere și mă consider un om norocos. Nu știu ce am făcut pe lumea asta, dar am primit foarte multe lucruri bune de la viață, probabil și datorită faptului că sunt băiat bun, deși lumea mă consideră unul rău. Ceea ce nu e rău, că uneori văd că lumea mă ignoră pe stradă și pot să aleg când vreau să socializez cu cineva sau nu! (zâmbește)„, a declarat Augustin Viziru pentru Viva.ro.