Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus: „Am dus-o la Matei Balş cu Salvarea”

Mama lui Augustin Viziru este infectată cu coronavirus. Actorul a dezvăluit că s-a speriat un pic, deoarece femeia nu s-a simţit deloc bine şi a fost nevoit să o ducă la spitalul Matei Balş, cu Salvarea. Acum, starea ei este stabilă, dar în continuare conectată la un aparat de oxigen.

19 mart. 2021, 08:40
Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus: „Am dus-o la Matei Balş cu Salvarea”
Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus

Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus. Deși este îngrijorat pentru mama sa, actorul încearcă să vadă partea pozitivă și speră că totul o să fie bine. Femeia este internată la Matei Balș și este ținută sub supraveghere medicală. Şi el s-a confruntat cu virusul, în decembrie anul trecut, însă a avut o formă uşoară şi a scăpat repede.

Citeşte şi: Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tată VIDEO

Mama lui Augustin Viziru, infectată cu coronavirus

Nu am o stare tocmai bună, am internat-o ieri pe mama pentru că are COVID. Nu se simte prea bine. Am avut și eu în decembrie anul trecut, sunt în regulă acum, nu am avut mari probleme. Stiu inca ca mama este pe mâini bune. Sincer, îmi era frică de spital, am dus-o la Matei Bals cu Salvarea și totul este bine. Este sub control,  conectată la un aparat cu oxigen. Eu sunt mai mămos de fel, de când a plecat tata, care era ALFA suprem, am rămas eu”, a declarat Augustin Viziru.

Fetița lui este cea care îi dă putere și îl face să zâmbească în orice situație. Augustin a declarat că își petrece mult timp alături de cea mică.

Am un copil cu personalitate, nu e genul care să aibă răbdare. Trebuie să fie cum vrea ea mereu. Și este un copil foarte cuminte. Pot spune că avem un copil bun, dormim noaptea. Eu sunt în permanentă de garda noaptea. Dimineața avem un ritual:  ne trezim, ne iubim, începe joacă. Nu știu ce să fac că nu mă lasă să o pup, cred că e din cauza bărbii”, a mai spus Augustin Viziru, la la Exclusiv VIP.

Augustin Viziru, noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”

Augustin Viziuru este noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”. Actorul a luat premiul de 50.000 de euro și titlul de Fermierul Anului.

La un pas de a-i lua locul a fost Elena Chiriac, iar pe locul trei s-a clasat Andrei Stoica. Deși nu a fost prezent încă de la începutul competiţiei, Augustin Viziru a reușit să ia marele premiu al ediţiei ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Vedeta a dedicat reuşita fiicei sale și le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în el.

În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a spus Viziru într-un interviu, la Pro TV.

A știut că am nevoie de el și a apărut. Trofeul este pentru fetița mea. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea, familia mea.

Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieșit afară să mă odihnesc. Am închis ochii și l-am văzut pe tata. Am știut că e alături de mine”, a declarat Augustin Viziru după ce a câștigat premiul.