Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tată VIDEO

Augustin Viziru, câştigătorul show-ului "Ferma. Orășeni versus săteni", difuzat de ProTV, care i-a adus şi un premiul de 50.000 de euro, are o fetiță superbă, Maria.

13 ian. 2021, 08:44
Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit tată VIDEO

Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui. Actorul în vârstă de 40 de ani a fost invitat la emisiunea „Vorbeşte lumea” de la Pro TV și a vorbit cu emoție despre fiica lui, Maria.

Augustin Viziru ne face cunoştinţă cu fiica lui, Maria

„Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru.

„Astăzi, fetița mea a împlinit 3 luni și acesta este trofeul ei. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea. Și familia mea. Mă bucur de momentul ăsta din tot sufletul! Am abordat cu totul și cu totul altfel jocul față de acum cinci ani și singurul meu obiectiv a fost să îi dau educație fetiței mele, să îi arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul acesta fiind un om bun. Și asta am făcut. Trofeul acesta pentru mine reprezintă o liniște sufletească”, a declarat Augustin Viziru după ce a câştigat marele premiu al show-ului „Ferma. Orășeni versus săteni”.

Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor: „A venit în viaţa mea la momentul perfect”