Augustin Viziru, executat silit! Actorul a acumulat datorii uriașe la bănci și cămătari! “Am pierdut toți banii la cazino”

Augustin Viziru s-a confruntat cu probleme financiare extrem de serioase. Jocurile de noroc l-au “îngropat” în datorii. Actorul a ajuns să fie executat silit, după ce a acumulat datorii uriașe la bănci și cămătari.

16 mart. 2022, 16:31
Augustin Viziru, executat silit! Actorul a acumulat datorii uriașe la bănci și cămătari! “Am pierdut toți banii la cazino”

Augustin Viziru s-a confruntat cu grave probleme financiare. Anul trecut, actorul a reușit să acumuleze datorii uriașe la bănci și cămătari, asta după ce a pierdut sume importante de bani la jocurile de noroc.

Augustin Viziru, datorii uriașe la bănci și cămătari!

CITEȘTE ȘI: Augustin Viziru, confesiuni uluitoare despre bătăi și dependența de jocurile de noroc: „Făceam 1.000 de dolari pe zi din biliard la 14 ani” VIDEO

Actorul a vorbit deschis despre problemele financiare cu care s-a confruntat, dar și despre momentele de cumpănă provocate de patima jocurilor de noroc.

„Aveam atât de multe datorii încât am ajuns să nu mai pot da banii nimănui înapoi, am ajuns în momentul în care am pus stop, nu le mai înapoiam banii cămătarilor. Am luat credite de nevoi personale și am pierdut toți banii la cazino. Veneau cămătarii la mine să le dau banii și le spuneam că nu am’‘, a declarat actorul la Antena Stars.

În trecut, acesta a avut mai multe procese prin care se solicita executarea silită pentru diverse datorii. Augustin ar fi reușit să își rezolve problemele financiare, asta după ce ar fi fost executat silit.

Dat afară pe uşa din dos din serialul Vlad

CITEȘTE ȘI: Augustin Viziru, prins la furat într-un magazin din Anglia! Cum a scăpat de poliţie

Actorul s-a declarat dezamăgit de ultimul proiect în care a fost implicat. A făcut Covid-19, iar personajul său a fost scos din serialul Vlad!

„Problemele au apărut în momentul în care a făcut Covid-19 și a fost nevoit să rămână acasă în izolare. Personajul său a fost scos din scenariu, deoarece producătorii nu își permiteau să piardă o zi de filmare din cauza lui. „Finalul a fost unul total neașteptat. Nu vreau să îi supăr, dar m-am îmbolnăvit de Covid. Eram acasă și primesc telefon de la contracte: „Augustine, să facem plata!”. „Păi, cum să faci plata, că mai am două trei zile de filmat?”. Eu mi-am negociat să nu-mi dea banii cu țârâita, măcar să înțeleg ceva din ei. Așa am aflat că m-au scos din ultimul episod, linia personajului era scrisă complet altfel. Ce m-a deranjat este că nu am fost anunțat. Ceea ce mi s-a părut puțin ciudat, dar în același timp nu poți să pierzi o zi de filmare și să stai după mine. Totuși, cred că ar fi fost frumos să primesc măcar un telefon să mă fi anunțat cineva”, a declarat Augustin Viziru la podcast-ul lui Radu Ţibulcă.