Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor: „A venit în viaţa mea la momentul perfect”

Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor. Câştigătorul de la Ferma s-a schimbat radical de când este tată, sau mai bine zis, de când a întâlnit-o pe Laura, cea care i-a dăruit o fetiţă. Deşi după despărţirea de Oana Mareş, jura că nu va mai avea relaţii serioase, actorul nu mai gândeşte la fel.

11 ian. 2021, 21:26
Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor: „A venit în viaţa mea la momentul perfect”
Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor

Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor. „Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume.

Citeşte şi: Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru, Laura şi fetiţa lor

A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine

”, a spus Augustin Viziru la emisiunea Vorbeşte lumea.

Augustin Viziru, noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”

Augustin Viziuru este noul câştigător al competiţiei „Ferma. Orăşeni. Vs Săteni”. Actorul a luat premiul de 50.000 de euro și titlul de Fermierul Anului.

La un pas de a-i lua locul a fost Elena Chiriac, iar pe locul trei s-a clasat Andrei Stoica. Deși nu a fost prezent încă de la începutul competiţiei, Augustin Viziru a reușit să ia marele premiu al ediţiei ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Vedeta a dedicat reuşita fiicei sale și le-a mulțumit tuturor celor care au crezut în el.

În sezonul acesta singura persoană care nu m-a trădat și a fost alături de mine a fost Elena. (…) Noi amândoi am câștigat trofeul acesta. Când am ajuns în finală, amândoi am fost câștigători. Banii îi împărțim”, a spus Viziru într-un inerviu, la Pro TV.

Citeşte şi: Îţi mai aminteşti de Lucian Viziru? Fratele lui Augustin de la Ferma locuieşte în Germania

A știut că am nevoie de el și a apărut. Trofeul este pentru fetița mea. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea, familia mea.

Nu l-am visat niciodată pe tata până acum. Zilele trecute, după orele de muncă, am ieșit afară să mă odihnesc. Am închis ochii și l-am văzut pe tata. Am știut că e alături de mine”, a declarat Augustin Viziru după ce a câștigat premiul.