AUR a publicat textul moţiunii de cenzură cu care vrea să dărâme Guvernul. George Simion: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

AUR a publicat textul moţiunii de cenzură cu care vrea să dărâme Guvernul Cîţu. Liderii AUR au anunţat că poartă negocieri şi cu alte formaţiuni politice care să semneze şi să voteze moţiunea de cenzură.

03 sept. 2021, 13:42
AUR a publicat textul moţiunii de cenzură cu care vrea să dărâme Guvernul. George Simion: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

AUR a publicat textul moţiunii de cenzură cu care vrea să dărâme Guvernul Cîţu. Textul se intitulează „Demiterea Guvernului Cîțu, singura șansă a României de a trăi!” şi are 16 pagini.

Motiune de cenzura_AUR_01.09.2021

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Le transmit domnilor Barna și Simion că miza cea mai importantă este VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu”

„Aşa cum le-am promis românilor, premierul Cîţu cade. Numărătoarea inversă a acestei guvernări dezastruoase de la Palatul Victoria a început din momentul în care AUR a anunţat moţiunea de cenzură. Vom face tot ce depinde de noi, vom trece peste orice bariere şi vom acţiona cu determinare pentru a le răspunde astfel românilor care ne cer de luni de zile să îi scăpăm de nenorocirea aceasta de premier care s-a înstăpânit la Palatul Victoria. Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”, a scris George Simion, vineri, pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion: Guvernul Cîţu cade! Nu ne-am aliat şi nu ne vom alia niciodată cu USR