AUR dă lovitura useriştilor. Doi lideri ai USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor

AUR face o mişcare surprinzătoare. Alianţa politică a cooptat doi lideri ai Uniunii Salvați România, au transmis reprezentanţii printr-un comunicat.

20 apr. 2021, 20:22
AUR dă lovitura useriştilor. Doi lideri ai USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor

AUR dă lovitura useriştilor. Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Este vorba despre Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi fostul lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova.

AUR dă lovitura useriştilor. Doi lideri ai USR se alătură Alianței pentru Unirea Românilor

După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștiau decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea.

Citeşte şi: AUR reacționează după demiterea lui Vlad Voiculescu: Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic. Am făcut o comisie de anchetă! Anunţul făcut de formaţiunea politică

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a declarat Raluca Amariei.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a precizat Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

Citeşte şi: Ascensiunea fabuloasă a partidului AUR. Formaţiunea politică, pe locul trei în preferinţele românilor la intenţia de vot: „Ferească Sfântul de furia populară”
 


loading...
Partenerii noștri