AUR mai face o ”achiziție” de răsunet. Judoka olimpic își anunță intrarea în partidul lui Simon: ”AUR e singurul partid care m-a abordat. Nu sunt extremist”

Partidul AUR, condus de George Simion, continuă racolarea unor nume sonore, iar odată cu intrarea în anul electoral este de așteptat ca această campanie de atragere a unor vector de imagine să se intensifice.

12 ian. 2024, 20:56
AUR mai face o ”achiziție” de răsunet. Judoka olimpic își anunță intrarea în partidul lui Simon: ”AUR e singurul partid care m-a abordat. Nu sunt extremist”

Judoka Vladuț Simionescu, multiplu campion național și ocupantului locului 9 la Olimpiada de la Tokyo, și-a anunțat vineri, într-o postare pe Facebook, adeziunea la AUR și a explicat motivele pentru care a făcut această alegere.

„Am ales AUR pentru că AUR e singurul partid care m-a abordat și mi-a propus să fiu reprezentantul sportului ieșean la nivel administrativ la momentul adevărului.

Sportul este motivul intrării mele în familia AUR, consider că am atins nivelul de performanță maximă în sport, stiu din propria experiență care sunt neajunsurile și cum putem îmbunătăți situația sportului ieșean și nu numai!

Citește și: Sorin Grindeanu: PSD va avea propriul candidat la prezidenţiale / Ce spune despre o finală Marcel Ciolacu – Nicolae Ciucă în turul doi, dar şi despre Klaus Iohannis preşedinte al Consiliului European

E ultimul an în care activez ca sportiv, deci era firesc să îmi fac un plan. Nu plec din Iași, aici e familia mea, dar vreau sa fac ceva mai mult.

Sunt un om proactiv, care crede în capacitatea de a da mai departe ce a învățat dar în același timp fiind și receptiv la cei din jurul meu!

Am umblat prin toată lumea, am văzut cum e la alții și cum e la noi.

Da, iubesc România. Am purtat tricolorul cu mândrie și am reprezentat România cu mândrie. Nu sunt extremist. Cred în dreptul la opinie și îl respect, chiar dacă uneori poate nu cred la fel!”, a scris Vlăduț Simionescu.

Citește și: Diana Șoșoacă a descins în mijlocul protestatarilor de la Chiajna, dar a fost huiduită copios: „Mutul de la Cotroceni, în loc să medieze conflicte, să meargă la Guvern, tace”. Protestatarii furioşi: „Moby Dick, lasă-ne un pic!”