AUR, reacție dură după ce „tricolorii” au îngenuncheat pentru „Black Lives Matter”. George Simion: „O națională în genunchi, la propriu și la figurat. Viețile românilor nu contează?”

AUR, partid acuzat de rivalii politici că promovează un discurs naționalist extremist, a reacţionat dur după ce "tricolorii" au îngenuncheat pentru "Black Lives Matter" înaintea meciului amical cu Anglia, de la Middlesbrough. Doar Nicolae Stanciu și Ionuț Nedelcearu au refuzat să îngenuncheze, iar gestul lor a fost lăudat de liderul partidului, George Simion.

07 iun. 2021, 16:15
AUR, reacție dură după ce „tricolorii” au îngenuncheat pentru „Black Lives Matter”. George Simion: „O națională în genunchi, la propriu și la figurat. Viețile românilor nu contează?”

AUR, reacție dură după ce „tricolorii” au îngenuncheat pentru „Black Lives Matter”. AUR a obținut 9,08% la alegerile din noiembrie pentru Camera Deputaților și 9,17% la cele pentru Senat și are 47 de parlamentari.

AUR, reacție dură după ce „tricolorii” au îngenuncheat pentru „Black Lives Matter”

Alianța pentru Unirea Românilor, condusă de George Simion, a postat pe contul oficial de facebook un mesaj de apreciere pentru Stanciu și Nedelcearu, având un discurs dur la adresa fotbaliștilor români care au îngenuncheat.

Becali critică mişcarea „Black Lives Matter” şi sare în apărarea lui Nedelcearu şi Stanciu: „De ce să îngenuncheze? Dacă sunt negri, cum să le spun că sunt albi?”

„O națională în genunchi, la propriu și la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi și mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter.  Oare acești pseudo-«atleți ai luptei anti rasiste» ar reacționa în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă același gest pentru Mihai Spătaru (șoferul de TIR ucis în Franța) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de polițiști în Pitești)? Viețile românilor nu contează?!”, a fost mesajul postat de AUR. Ulterior, la comentarii, Stanciu și Nedelcearu au fost lăudați de partid că nu au îngenuncheat: „Doar doi tricolori cu coloană vertebrală au refuzat participarea la această farsă: Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu. Respect lor!”.

ANGLIA – ROMANIA 1-0. Înfrângere onorabilă pentru tricolori. Stanciu şi Nedelcearu, huiduiţi pentru că nu au îngenunchiat la momentul Black Lives Matter

George Simion, liderul AUR, este cofondator al principalelor formațiuni care sprijină echipa națională a României, „Honor et Patria” și „Uniți sub Tricolor” (UST), ultima fiind sursa unor derapaje și jigniri anti-maghiare la meciurile reprezentativei, soldate cu amenzi consistente pentru FRF și cu sancțiuni care au mers până la jocuri disputate cu porțile închise, cazul partidei cu Norvegia din toamna lui 2019. Tot el a pus bazele revistei „Romanian Ultras”.


loading...
Partenerii noștri