AUR vrea să introducă armata obligatorie: „Ne batem pentru interesul național”

Copreședintele AUR, George Simion, a spus, vineri seara, la „Marius Tucă Show”, că vrea să introducă armata obligatorie. Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”.

12 dec. 2020, 13:37
AUR vrea să introducă armata obligatorie: „Ne batem pentru interesul național”
AUR vrea să introducă armata obligatorie:

AUR vrea să introducă armata obligatorie. Marius Tucă le-a cerut invitaților săi de vineri serară, copreședinții AUR George Simion și Claudiu Târziu, să vorbească despre proiectele formațiunii politice care țin de identitatea românească și pe care vor să le treacă prin Parlament, în această legislatură.

Citeşte şi: George Simion, copreşedintele AUR, ia apărarea arbitrului Colţescu în scandalul momentului din fotbal. „Ministrul de Externe a avut nişte poziţii greţoase. Nu poţi să abandonezi un român”

Reforma clasei politice e prioritatea zero. Tot răul din societatea românească vine de la o clasă politică incompetentă și coruptă”, a spus Claudiu Târziu.

AUR vrea să introducă armata obligatorie

Licee și universități în limba română unde sunt comunități românești. De asemenea, pregătire militară obligatorie”, a spus și George Simion, la Marius Tucă Show.

Claudiu Târziu a mai spus că AUR va lupta în Parlament pentru „interesul național”. „Noi intrăm să ne batem pentru interesul național. Din acest punct de vedere nu aveți a vă aștepta la surprize neplăcute. Ne vom spune punctul de vedere la Cotroceni, Iohannis va rămâne probabil în variantele lui”, a spus copreședintele AUR, la Aleph News.

Claudiu Târziu şi George Simion, interviu

Claudiu Târziu, fost jurnalist şi copreşedinte al AUR, împreună cu liderul George Simion, au încercat să demitizeze miturile care se coagulează în jurul acestei noi şi surprinzătoare entităţi politice, au acordat un interviu la Marius Tucă Show.

Citeşte şi: George Simion: „Faţă de generaţia părinţilor noştri avem o datorie, iar noi suntem generaţia REVANŞEI”

Claudiu Târziu şi George Simion, interviu. Cei doi au vorbit despre cum s-au cunoscut, dar şi de unde vine ştampilă de legionari.

George Simion: „Ne-am cunoscut pe baricadele aceleiaşi cauze comune, am purtat o discuţie amănunţită în timpul referendumului pt familie. Românii au trădat această cauză. Am făcut campanie cum ne-a dus pe noi capul. În afară de televiziunea dvs n-am fost la nicio altă tv în campania electorală.

Ei spun că nu suntem doar legionari, suntem, legionari fascişti, anarhişti, CTP a zis că suntem naţionalişti, ceauşişti. Ne-au acuzat inclusiv că suntem împotriva rockerilor. Nu suntem împotriva rockerilor”.