Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui: „Sunt foarte trist. Sunt 7 luni de când nu mai e lângă mine!”

Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui. Ziua în care trebuia să îşi sărbătorească ziua de nume, de Sfântul Dumitru, artistul a fost extrem de trist, deoarece s-au împlinit şi şapte luni de când soţia lui, Cornelia Catanga, a încetat în viaţă.

28 oct. 2021, 10:17
Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui: „Sunt foarte trist. Sunt 7 luni de când nu mai e lângă mine!”
Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui

Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui. Soţul regretatei artiste de muzică lăutărească își serba onomasticile pe 26 octombrie, atunci când Cornelia era alături de el. Însă acum, a declarat că îi este este extrem de greu să se gândească la altceva decât la faptul că soția sa nu mai este lângă el.

Citeşte şi: Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Abia acum s-a aflat, după ce i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu a izbucnit în lacrimi, de ziua lui

Artistul a mai mărturisit că de Sfântul Dumitru s-au împlinit șapte luni de când Cornelia Catanga a murit. „Sunt foarte trist pentru că astăzi, 26 octombrie, este ziua Sfântului Dumitru și totodată sunt enorm de trist pentru că astăzi împlinește Cornelia șapte luni de când nu mai este lângă mine și Alexandru. În fiecare an a făcut surprize”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Alexandru, fiul lui Aurel Pădureanu și al Corneliei Catanga, este alături de tatăl lui şi încearcă să-i readucă zâmbetul pe buze. „L-am întâmpinat cu un mesaj foarte frumos pe Facebook. Cum aș putea, de fapt, să-l întâmpin decât cu frumusețea sufletească pe care o am eu și să fac numai lucruri minunate pentru ca el să se bucure de mine și să fac niște lucruri care să-i redea zâmbetul pe buze, așa cum făcea mama mea. Lucrurile materiale nu contează pentru noi.”, a declarat Alexandru, fiul lui Aurel Pădureanu.

Şi sora lui Aurel Pădureanu a murit

Aurel Pădureanu

este, din nou, în doliu. După ce în urmă cu şapte luni, soţia lui, celebra cântăreaţă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, s-a stins din viaţă, artistul a mai suferit o pierdere. Sora lui, Fănica, a pierdut lupta cu cancerul.

După moartea Corneliei, care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea. Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere.

Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a spus Aurel Pădureanu.


loading...