Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Pare că a presimţit tot ce va urma!

Cornelia Catanga a murit, vineri, 26 martie, în urma unui stop cardiorespirator. Artista fusesese infectată cu Covid-19 și își anunța prietenii de pe rețelele sociale că se confruntă şi cu alte probleme de sănătate.

26 mart. 2021, 13:04
Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Pare că a presimţit tot ce va urma!

Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga. Artista era o fire foarte veselă și era activă pe rețelele sociale, acolo unde, în cadrul unui mesaj, în care anunța moartea unui bun prieten, a strecurat și faptul că are niște probleme de sănătate.

Ultimul mesaj transmis de Cornelia Catanga

„Dragii mei prieteni! Ieri mi-am pierdut un prieten foarte bun, desi avea 4 fete, eu eram fata adoptiva, cea mica. Nu pot sa vorbesc ca a trecut in nefiinta, pentru ca era foarte bine si mereu plin de viata. Era un om pedant si de o curatenie exemplara.Tataie, eu cred ca tu te simti foarte bine acolo unde ai plecat, ca te-ai intalnit cu dragostea vietii tale, sotia ta buna. Cand am auzit ieri vestea asta, pentru noi, toata familia, a fost un soc. Si imi cer mii de scuze Luminitei, lui Bobu si Cademia, si la toti ca nu am putut sa cant, dar am si eu niste probleme de sanatate. Taticule, mai erau cateva luni si trebuia sa botez pe fetita lui Ana si Daniel si tocmai acum ne-ai facut-o… Dumnezeu sa te aseze in dreapta lui si drumul sa-ti fie presarat numai cu flori, Mihai Dumitru”, scria Cornelia Catanga pe contul de Facebook, sâmbătă, 20 martie.

Aurel Pădureanu, prima declaraţie după moartea Corneliei Catanga. „Ne-au nenorocit! Au băgat-o ăștia la Covid-19!”

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!’, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6:00. Jurnalista a precizat că Aurel Pădureanu a contactat-o imediat după ce soția sa a încetat din viață: „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa…Este cumplit ce s-a întâmplat!”.

Cornelia Catanga, mărturie cutremurătoare făcută cu patru luni înainte să moară. „Nu mai am bani nici de pâine!”