Aurel Pădureanu, din nou, în doliu. Sora artistului a murit: „Sunt copleşit de durere”

Aurel Pădureanu este, din nou, în doliu. După ce în urmă cu şapte luni, soţia lui, celebra cântăreaţă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, s-a stins din viaţă, artistul a mai suferit o pierdere. Sora lui, Fănica, a pierdut lupta cu cancerul.

04 oct. 2021, 21:02
Aurel Pădureanu, din nou, în doliu. Sora artistului a murit: „Sunt copleşit de durere”
Sora lui Aurel Pădureanu a murit

Aurel Pădureanu

, din nou, în doliu. Sora lui a pierdut lupta cu cancerul, iar artistul este distrus de durere. A avut parte de multe ghinioane în ultima vreme și a declarat că a ajuns la capătul puterilor după ce sora lui și-a luat adio de la el.

Aurel Pădureanu, din nou, în doliu

După moartea Corneliei, care mi-a lăsat un gol imens în suflet, a murit și surioara mea. Fănica o chema, o femeie minunată, un om excepțional din toate punctele de vedere.

Era cea mai mare dintre frați, avea 75 de ani, i-am pierdut și pe ceilalți doi, deci am rămas singurul. Sunt copleșit de durere, am o stare așa de proastă, mă gândesc că moartea e mai aproape de om mai mult ca niciodată”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Citeşte şi: Ultima dorinţă a Corneliei Catanga. Abia acum s-a aflat, după ce i-a apărut în vis lui Aurel Pădureanu

Aurel Pădureanu are mari probleme cu banii

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a mărturisit îndurerat că face mari eforturi pentru a-şi păstra optimismul şi a nu se lăsa copleşit de probleme, dar greutăţile financiare îl afectează foarte tare.

Interpretul a povestit că face eforturi pentru a duce un trai decent, dar îi este din ce în ce mai greu, de când Cornelia Catanga a murit şi chiar a fost nevoit de mai multe ori să apeleze la ajutorul apropiaţilor.

Am pierdut casa la bancă, stau cu chirie, nu m-a ajutat nimeni, absolut nimeni. Asta este, stau cu chirie și mă mut dintr-o casă în alta. Mai merg la cântări, dar multe s-au amânat pentru la anul.

Lupt să fiu sănătos, ca să-mi ajut familia și să fiu alături de Alexandru. Asta a fost și dorința Corneliei, nu ar fi vrut să ne vadă pe noi distruși.

Dorința mea supremă este să organizez un festival, Cornelia Catanga, pentru că atâta lume care trenbuia să vină la moartea ei, să vină la acest spectacol. Cu bilete, ca să pot să stau civilizat și să-mi duc bătrânețea liniștit.”, a declarat Aurel Pădureanu.