Aurel Pădureanu explodează și spune tot! Cine l-a sabotat în încercarea de a organiza tributul pentru Cornelia Catanga. „Cine vă bagă, mă, acolo? Nu am bani… că dacă aș fi avut”

Aurel Pădureanu a spus tot! Cu ce se confruntă acesta de la moartea Corneliei Catanga. Cine sunt persoanele care l-au sabotat în încercarea de a organiza un tribut pentru „Regina Muzicii Lăutărești”.

11 mai 2023, 20:21
Aurel Pădureanu explodează și spune tot! Cine l-a sabotat în încercarea de a organiza tributul pentru Cornelia Catanga. „Cine vă bagă, mă, acolo? Nu am bani… că dacă aș fi avut”

S-au scurs doi ani de la moartea celebrei interprete Cornelia Catanga. Soțul acesteia este pregătit să pornească un război, iar acuzele aruncate de acesta sunt cât se poate de grave, acesta reclamând ca la mijloc ar fi borba despre un sabotaj. Acesta a făcut mai multe declarații despre nemulțumirile lui pentru Cancan.

Citește și: Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”

Showbiz-ul românesc a fost cutremurat acum doi ani, când vestea morții Corneliei Catanga. Familia acestea este încă teribil de afectată de decesul uriașei interprete. Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, nu reușesc să își revină din șoc. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea 1, unde își doarme somnul de veci. Familia ține un loc în acest cimitir.

Aurel Pădureanu nu poate organiza tributul pentru Cornelia Catanga

Soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, nu poate să accepte ideea că publicul ar putea să uite cine a fost marea artistă. Acesta a făcut demersuri uriașe pentru a putea să organizeze un festival în memoria ei, la Sala Palatului. Din păcate, orice efort a făcut a fost inutil. Artistul este de părere că s-a lovit de mai multe blocaje din cauza banilor.

„Am încercat să organizez un spectacol în memoria ei la Sala Palatului și e greu. Am încercat să trag un semnal și la televiziuni… Degeaba! Peste tot e o mafie acum. Sunt doar patru, cinci artiști care au intrări, restul… Am încercat, dar de pomană! Numai cu aranjamente peste tot. Pe toți îi interesează doar ciolanul. Nu merita Cornelia Catanga un festival, un memorial? Dar cu cine să vorbești?

Mă zbat degeaba. Sunt doar câțiva artiști care au acces la Sala Palatului. Mă doare enorm. Atât ar fi putut face pentru ea, Gabi Lunca și Nelu Ploieșteanu. Mă uit pe Facebook, unii își anunță concerte la Sala Palatului. Cine vă bagă, mă, acolo? Nu am bani… că dacă aș fi avut… aoleuuu!”, a declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga s-a stins din viață în data de 26 martie 2021, chiar în timpul pandemiei de coronavirus. Din această cauză, în acel moment înmormântările se făceau cu anumite restricții. Aurel Pădureanu încă nu poate să treacă peste modul în care s-au desfășurat funerariile artistei.

„Nu pot uita nici acum modul în care a fost înmormântată. S-o bagi în sac și apoi cât mai repede în groapă. Asta mă deranjează enorm și mă roade în permanență. Nu voi uita toată viața. Au murit artiști mai pe perioada pandemiei și nu meritau să aibă o astfel de soartă. Mai bine o lăsam și murea în patul ei”, ne-a mai spus Aurel Pădureanu.

Din momentul în care soția lui s-a stins din viață, Aurel Pădureanu vizitează frecvent mormântul acesteia pentru a-și alina dorul. Acesta nu poate să conceapă de ce Dumnezeu a luat-o așa de devreme pe artistă dintre noi.

„Nu am visat-o veselă. Probabil că îi transmitem și ei, acolo sus, starea noastră. Și mi-am pus în gând să spun că sunt bine, fericit, să fie și ea veselă acolo. O dată la doua, trei zile mă duc la cimitir. Fac curățenie, tot ce este nevoie. În permanență mă gândesc la ea”, a încheiat soțul regretatei artiste.

Citește și: VIDEO Aurel Pădureanu vrea să facă un spectacol în memoria Corneliei Catanga la Sala Palatului: „Dorul e mare”