Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”

Se împlinesc doi ani de la moartea Corneliei Catanga, care a fost răpusă de coronavirus. Soţul ei, Aurel Pădureanu, nu a fost căutat în timpul care s-a scurs de la dispariţia artistei de niciunul dintre colegii lor de breaslă. Acesta este şi motivul pentru care, la parastasul Corneliei Catanga, nu au fost invitate decât 10 persoane dintre cele foarte apropiate.

29 mart. 2023, 12:32
Imagini tulburătoare la parastasul de doi ani al Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu, copleşit de durere: „Nu a fost niciun artist la parastas”

Parastas Cornelia Catanga. Aurel Pădureanu s-a ocupat de organizarea parastasului regretatei sale soţii cu foarte mari emoţii, şi asta întrucât parastasul a fost programat în ziua de Buna Vestire şi ar fi existat riscul ca preotul să nu poate oficia slujba. La biserică și la restaurant nu au fost prezenți alți artiști, ci doar câteva doamne apropiate familiei Pădureanu.

Nu a fost niciun artist la parastas pentru că mie nu mi-a dat niciun artist nici măcar un telefon. Niciun artist nu m-a sunat. Am chemat câteva doamne, noi ce din familie și am făcut pomana la restaurant. Am fost vreo 10 persoane. Îmi era teamă că nu o să reușesc să îi fac slujba la colivă pentru că a fost Buna Vestire, dar bunul Dumnezeu ne-a ajutat și am reușit. Am făcut slujba, o slujbă foarte frumoasă. Am chemat câteva doamne care au cunoscut-o pe Cornelia„, a explicat Aurel Pădureanu, pentru WOWbiz.ro.

Aurel Pădureanu, bântuit încă de amintirea unei înmormântări nefireşti şi nedrepte

Cornelia Catanga s-a stins din viață în 2021, în plină pandemie de COVID-19. Din acel moment, viața artistului s-a schimbat radical, iar cea mai mare durere din sufletul său rămâne modul în care a fost îngropată Cornelia Catanga, la acel moment fiind în vigoare o serie de măsuri în cazul pacienților care decedau în urma infectării cu coronavirus.

Citeste si Scrisoarea cutremurătoare lăsată de Cornelia Catanga pentru fiul ei: „Dacă mor, te voi lua cu mine”

Este foarte greu să trec peste ce s-a întâmplat. Sunt doi ani de zile de suferință. Nu vă puteți imaginea ce se întâmplă în sufletul meu și al copilului meu. Este foarte greu și nu se trece peste așa ceva. Numai gândindu-mă la modul în care a fost înmormântată… o artistă de primă mărime, o stea de primă mărime în constelația muzicii lăutărești și să fie îngropată așa cum s-a întâmplat și acum își dau seama că au făcut cea mai mare gafă atunci„, a mai mărturisit Aurel Pădureanu pentru sursa citată anterior.

Citeste si Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare! Ce i-a spus Cornelia Catanga fiului său, cu o lună înainte de a muri